Stan nästa

Stan igen o jag som sagt att jag inte ska shoppa innan söndag då det bär av till Ullared tjohoo!!! Det ska bli skoj!! MEN jag har hittat en såå läcker klocka på lagerhouse som jag vill se live innan jag bestämmer om den passar in hemma hos oss :P Så därför får det bära iväg till stan igen. Sen är det nog även dags för ett besök på maxi o fylla på kyl o frys lite grann.

Sen blir det hem o laga mat och sen städa av lite så här på fredags kvällen o få fram stakar o stjärnor :) Ska bli såå mysigt med lite annat ljus i fönstrena.
 
Nähä dags att bege sej ska bara slita Wille från Janne Långben på tv först :S kan vara nog så svårt!!

Byebye



Länge sen......igen :P

Ja jag hinner inte med att uppdatera..........bloggen är inte prio 1 direkt. Men nu ska jag försöka mej på att knåpa ihop ett par rader.

Vad händer.....Jo vi har vart lite snoriga o lite ont i halsen men inget allvarligt. Wille har vart hemma från dagis dels för att han är lite snorig och dels för att de haft 1 fall av kräksjuka bläääää. Idag ska Wille och jag åka ner till mamma. Ikväll blir det Tupperware hos henne. Ska nog inte handla något eller det ska jag inte säga för sen har jag handla nåt iallefall. Det är så typiskt mej :P

Det har gått cirka 3 veckor och 2 dagar sen min op och det går över förväntan :) Idag visar vågen 17 kilo ner :D helt underbart. Det är ju då på 5 veckor cirka. Jag är jätte nöjd och tackar för stödet från ni vet vilka ni är :) Har förövrigt börjat med puré mat och det går bra.

Nåt annat.....Jo vi ska flytta den 1 februari :) Det ser vi fram imot tjoho!! Inte långt men till en störra lägenhet, 4 rum o kök på ett plan. Det ska bli kul!!

Nä nu vill Wille snart åka till mormor :) så bäst jag avslutar :P

Byebye

1 vecka

Ja då har det gått en vecka sedan man opererade sej. Veckan har vart upp och ned men mestadels upp :) Det går bättre o bättre med maten trots att man inte är sugen på nåt :S men helst ska man väl få i sej 2 liter flytande kost nu då men som bäst så har jag fått i mej 1,5 liter. Men samtidigt så ska man inte tvinga ner nåt så är det stopp så är det. Inget jag kan göra nåt åt faktiskt :P Jag har inte så ont har klarat mej på panodil så det är skönt. Igår kväll var oxå sista sprutan mot blodpropp så en sak mindre att tänka på :) Nu är det bara ett par tabletter att komma ihåg var dag :) resten av livet men det är värt allt jag ångrar ingenting. Jag har gått ner 10 kilo drygt på 3 veckor så jag är nöjd o mer kommer det bli :)

Annars då?? Jo Wille är på dagis redan för det är ju Kim som lämnar o hämtar honom nu när jag är sjukskriven :) Han var såå stolt för han fick ha med sej mellis idag :) ♥. Att såå lite kan muntra upp och att pappa skulle lämna o hämta det var ju ännu bättre då förstås :)

Idag ska jag ge mej på at köra bil första gången efter op. Hoppas det inte ska vara några problem. Wille behöver en ny jacka till dagis så jag ska åka in o kolla om det finns nån jag fastnar för. Nu var den första måltiden idag avklarad så vila en stund till nu sen blir det upp o duscha och äta igen :S innan jag kan bege mej till stan.

Bye bye

I´m alive

Hej hopp jag lever o mår bra :) Ville tacka för all omtanke!!


Bye bye 

RSS 2.0