GOD JUL

På er allihop!!!!

Ja nu på morgonen har vi vart uppe med tuppen då vi har ganska mycket att hinna innan vi ska vara hos Willes faster Marina kl. 09.30. Men vi har avklarat paketöppning och frukost så nu återstår dusch och bad och lite packning av kläder. Vi ska ju direkt efter faster ner till Vadstena och fira jul och vi stannar nog där tills annandagen iallefall :) Våra underbara grannar ska mata våra katter så de inte svälter ihjäl så här i juletid :P hihihi.

Willes paket nu på morgonen.

Han blev såå förvånad när paketen låg under granen i morse....


Här öppnas det för fullt!!


Sööt!!!

Kim och jag bytte oxå Julklappar så nu ska jag sjunga så det ekar här i lägenheten :P Jag fick Sing it till WII....Tjoho!!
Kim fick Boxning till WII och sen hade vi även lyckats att köpa parfym till varandra av samma märke... Beckham :) Jag är happy för mina paket och det tror jag Kim är oxå♥. Nä nu ska jag väl få fart på mej själv Kim är redan i full fart med att styra o ställa. Bäst att hjälpa till för julfridens skull hahahaha.
GOD JUL nu på er alla som läser!!!
Ses igen efter jul

Bye bye

SJUK

Hahaha ja där får man för man har WIlle hemma från dagis för att det gick magsjuka :S så blev han sjuk ändå fast ej med magsjuka o det är ju alltid skönt att slippa. Nä hög feber snorig och otäck hosta. Har haft över 39.0 i feber i 3 dagar nu så vi ska till doktorn i eftermiddag. Han hade inte somnat kl.03.00 inatt så vi är rätt sega. Fast inte mycket man kan göra åt saken :) Men man tycker såå synd om honom när han är sjuk och alla barn för den delen.

Ja annars så närmar sej Julen med stora steg. Vi har väl det mesta gjort. Fast 2 julklappar kvar att köpa. Plus att vi ska ha hem en gran idag. Så vi kan ha lite mys o klä den framåt kvällen :) Julklapparna som är kvar att handla kanske jag tar imorron. Får se eller efter jobbet på måndag eller tisdag när alla andra ska handla oxå :P

Det brukar lösa sej allt sånt där konstigt nog hahaha.
Nä nu blir det lite Lunch så Wille hinner sova innan doktorn.  Uppdaterar er på klapp kalendern senare och kanske en bild på granen.

Bye bye

Pyssel och Julgodis och underbart sällskap!

Japp det är vad våran dag har bestått av :) Vi gick upp till Madde och Alizia efter morron bestyren. Vi skulle ju ha pyssel med barnen. Hahahah var nog mest Madde och jag som pysslade. Vi gjorde lite tomtar i Cernit lera och smällkarameller och tomtar av flirtkulor och röd filt. Vi hade skoj men insåg nog att barnen var för små. Men nästa år testar vi igen ;) Skandal att vi inte tog en endaste bild va!!??!!

Bjuder på en bild på Flickorna Holmström från förra vintern :)



Efter pysslandet så bjöd Madde oss på lunch. Det blev korv och pommes. Gott!! Tack tack säger vi åter igen. När det var uppätet så tyckte Alizia att Wille och hon skulle vila i sina vagnar. Så vi klädde oss och tog en lång promenad till Cloetta o handlade lite Julgodis. Och så hem igen!! Och det vart en MYCKET trevlig hemfärd ;) Väl hemma igen så hade pappa Kim kommit hem. Vi tog oss lite mellis och sen åkte vi in till stan för att se om vi hittade de sista julklapparna. Vi hittade ett par men blev ej klara idag heller :S Känns som jag börjar bli stressad. Wille har inte ens öppnat sitt kalender paket idag så imorron blir det 2 :) Nä nu ska jag strax slänga mej på soffan och se på Dödlig fångst sen sängen. Dags för jobb imorron igen. Visserligen bara 16-19 men ändå. Längtar lite till jobbet faktiskt.

Byebye!!

Hänt sen sist....

Ja vad har hänt sen sist........
Vi kan säga att Wille sover som en kung i sin säng :) Tur det, vi trodde ju att det skulle bli spring men det har det inte blivit än sålänge.

Fredag: Jobbade jag till klockan 16. Sen på kvällen blev det Tacos med Fam.Holmström/Persson. Väldigt trevligt. Barnen lekte trots att Alizia var hängig med feber. Hon bet ihop. Vi såg en bit in på Idolfinalen innan hon gav upp :) Tack så mycket för en trevlig/ mysig kväll. Måste göras oftare bara. Wille fick en tomte i paketkalendern.

Lördag: Vi gick upp och insåg att Wille tagit sovmorron. Vi käkade frulle och gjorde oss redo för en tripp ner till Vadstena. Väl där var det dags för det årliga Pepparkaks baket. Vi bakade hjärtan, granar, grisar, döskallar och till och med igelkottar o mycket annat :P På kvällen fick vi god mat hos syster yster med familj. Det bjöds på Kycklingoch pastagratäng mums! Det tar vi gärna om. Jag hade köpt med mej glass och kolasås. Sen blev det dansbandskampen enbart för att Whalströms var med. Det är bekanta då de är från Vadstena. Men de var ju kassa som faan hahaha. Sen var det dags för sängen. Wille fick en tablettask i paketkalendern då det var lördag.

Söndag: Efter god frukost hos mamma gick vi ut o packade in oss i bilen och skulle på gran huggning :P I Fivelstad utanför Vadstena så har de granodling och där hoppades vi hitta fina granar både vi, mamma och syrrans familj. Men vi hittade bara en och den tog mamma. Vi andra ville ju ha kungsgranar och det finns inte där de odlade bara "vanlig gran". Efter det hade det blivit lunch dags så vi fick Potatis stekt falukorv och pepparrots sås innan vi packade oss in i bilen för hemresa. Väl hemma fick vi för oss att åka in till jysk för att köpa nya gradiner till Willes rum. När vi kom hem o packade upp dom så var det hål i dom :( Hur besviken blir man inte då. En bra grej i och för sej......Jag hann se att de inte vart snygga i Willes fönster så jag ska inte ha några nya utan lämnar tillbaka dom. Wille fick strumpor i paketkalendern.

Idag/ Måndag: Wille sov till 08.15. Skööönt!!! Vi gick upp jag dammsög och sen duschade vi båda två och sen blev det frulle. Hann väl duka av bordet så kom mamma och syster på besök. Skoj skoj!! Vi fixade med ett par Julklappar, käkade lunch och sen var det snart dags för dom att åka hem och hämta Elin på fritids. De hjälpte mej först ner med min tomte låda.  Så nu kan jag pynta då det är nystädat idag oxå. Idag fick Wille ett pussel i paketkalendern. Ikväll skulle igentligen Kim och jag gått på Hockey men vi har inte hittat nån barnvakt så Kim får gå ihop med Andreas ( Lasses son ) fast det var ju igentligen jag som vann biljetterna hahahaha!!!! Jag verkar få åka iväg i handla istället o det gillar ju jag :D

Lite bilder på julbak och paketkalender grejerna kommer nedan......

Vi börjar med paketkalendern.

Onsdagens paket

En tomten! :)


Torsdags paketen...duplo gubbe med maskin

Fredags paketet. Tomte....

Lördags paketet....lördagsgodis:)

Söndags paketet.....musse strumpor :)


Dagens paket...pussel med fiskspö.

Julbaket....







Pulka åkning.... efter baket....




Granhuggningen......





Tyvärr togs det inga bilder från fredagskvällen :(

Bye bye

Sängen

Japp vi var som planerat inne och hämtade sängen till Wille. Vi är jätte nöjda. Men Wille skulle inte sova i sin nya säng sa han hela dagen när vi frågade. Men när det blev läggdags kröp han upp drack sin välling och somnade som en stock. Kul!! Eller rättare sagt skönt att det funkade så bra. Vi insåg dock att nu måste vi tapetsera om. När spjälsängen stod där så har det döljt att det saknas lite tapet där på väggen. Det gör inte den nya sängen. Så vi får se vad vi ska välja för skoj tapet. Får bli efter jul och nyår vi fixar det. Det är förvarings låda under sängen så nu ska vi möblera om bland leksakerna igen. Får se om jag väntar till efter jul. Då jag vet att det blir mycket leksaker i julklapp till Wille :) av nån konstig anledning.
Bilder.......





Kanske inte jätte bra tagna men det får man ha översikt med :P

Fin va?? Vi gillar den iallefall och det verkar ju Wille oxå göra. Det får väl vara vår julklapp bland annat till honom.

Imorron ska det nog inhandlas lite saker till julpyssel. Ska försöka få ihop en liten pysselförmiddag eller eftermiddag med Alizia och Madde. Kanske kan få till en smällkaramell eller två hihihi. Känns som dagarna bara springer iväg det är ju för fasen snart Julafton :S whiiiii Hur ska man hinna allt. Men det brukar man hur som helst i slutet ändå Konstigt nog :)

Nä nu väntar sängen.
Bye bye

Paket 9

Var en film. Monsters inc.....


Har ju glömt...

 
andra ljuset i staken :)

Storstädning och Plastparty

Ja dagen började med att jag knappt kom ur sängen. Ryggen tog lite stryk av att gå i Ullared. Men det var det värt. Vi hade en underbar dag, med halva sveriges befolkning :P hihihi Vi var hemma ganska sent här i Ljungsbro igen men som sagt det var det värt. Vi köpte alla julklappar eller förresten vi har 2 stycken kvar. Men de hittar vi nog i Linköping hoppas vi.
Som sagt hemma sent och jag som skulle till Vadstena idag igen. Lovade min syster att jag skulle hjälpa henne röja ur Elin´s rum. Då hon är en riktig samlare av ALLT. Hon tjöt o gorma om allt så fort vi sa att nåt skulle kastas eller läggas undan. Då det kanske var en tuschpenna som var helt jäkla slut. Då förstår ni att det var inte lätt. Men vad tiden gick så skulle Elin på handbolls träning. Så då satte vi fart. Vi slängde ut bäddsoffan hon haft i sitt rum över balkongen då den inte gick ner för trappen :P Dammsög dammade slängde det mesta av mindre värde. Torkade golven o fixade lite julsnyggt.
När Elin kom hem igen blev hon sååå glad o sa att vi vart duktiga och det såg så stort ut. Vad har ni gjort sa hon. Hmmm då sa jag ser du inte att vi kastat nåt?? Men det gjorde hon inte men sen när jag sa att det var en stor grej då slant pengen ner och soffan sa hon. Men det gjorde inget hon var såå nöd. Vi satte oss och åt och ihop med sista tuggan så ringde dörr klockan. Då kom damen som skulle ha Plastpartyt. Gud vad burkar :) och annat av plast. Men inte billigt. Men jag köpte 2 burkar som var bra för mellis till dagis. Klockan hann att bli över 21.00 innan jag drog mej hemåt o Wille slocknade som en stock strax utan för Vadstena. Nu har jag kommit hem slängt Wille i sängen pratat med min Underbara man som hade storstädat tills jag kom hem och haft tvättis dessutom. Love you!!♥ Han har oxå vart o köpt en ny säng till Wille idag. Vi ska hämta den imorron så jag får visa bilder o så då. Nu kommer paket 7 och 8.....


En av bilarna i Cars, Chick tror jag namnet är :P Paket 7


2 små tavlor med Cars ...såklart vad annars :P Mycket uppskattade ända
tills han insåg att det inte var att leka med :S Paket 8

Nu ska vi se på CSI.

Bye bye

Hinner.....

.....bara med paket 6 nu.

Efter som det är Lördag så var det ..........

En tablett ask!

Nu ska vi göra oss klara för att åka till stan. Strosa runt lite där och sen hälsa på Willes farfar och farmor.
Sen bär det av mot Vadstena och imorron bitti till Ullared.
Byebye


Besök ..... najs!

Även om det var mer som en blixt visit så var det najs. Emme och Ninni tittade förbi. Visserligen inte mer än 15 minuter. Men bättre än inte alls. Tack för att ni finns.


Ikano

Japp efter en lugn förmiddag så tog vi efter lunch, en runda på IKANO. Det var dags för lite julklappar. Vi ska iofs till Ullared på Söndag men där finns nog inte det vi shoppade idag. Vi har handlat till Willes kusiner, Saga och Tyra. Vi visste ju exakt vad de ville ha så det var lätt, och skönt när man slipper leta:) Pappa Kim mötte upp oss på Ikano. Vi var inte ensamna om att vara där idag. Alla skulle ha julklappar tror jag. Fast man borde lärt sej att det är knökat med folk i December i hela Tornby :P Jaja jag har bara nåt kvar att handla nu så det blir väl minst en runda till innan julen är här hahaha. Nu har Wille och jag precis ätit hembakad pizza. Wille är väl synd att säga att han åt men han åt botten och annanasen iallefall. Jag vet att han inte gillar det jätte mycket men det gick snabbt och smidigt :) Lat som man tyvärr är ibland. Nu så kollar Wille på Playhouse disney och snart är det dags för ett bad. Sen blir det nog att titta lite på Cars såg att den var på nån av disney kanalerna ikväll. Den gillar han ju skarpt. Sen när han har lagt sej ska jag ha filmkväll för mej själv tills Kim kommer hem. Han är ju på Julbord med jobbet. Hoppas de har det trevligt. Det var synd att det inte var med respektive. Hade ju vart skoj. Det var utgång på Harrys efteråt kunde ju vart roligt. Hoppas de får en julklapp som jag kan ha nytta av iallefall :P hihihihi
Nä nu ska jag slänga Wille i badkaret.

Badkillen kan vara så här söt när han badar.......


Bye bye

Ledig....en hel vecka!

Insåg just nu när jag kollade mitt schema att jag är ledig ända tills nästa Torsdag. Skönt men samtidigt inte. Får hoppas det blir mycket på jobbet så han ringer in mej :)
Vi har haft en lugn morgon. Willes förkylning har nu hoppat på mej oxå. Men jag mår skapligt bara tung i huvudet o snorig. Jag är glad så länge man slipper halsont.
Dagen bjuder inte på så mycket vad jag vet. Kim påminnde mej sent igår kväll om att han ska käka Julmat ikväll på sitt jobb. Så Wille o jag får en egenkväll. Så vi får väl mysa lite. Äta nåt gott själva:)  Vad nu det ska bli.......som alltid dagens stora fråga:P

Willes klappkalender rullar på.

Paket 4

Strumpor med Cars på. Redan använda som synes :P

Paket 5

Än bläckfisk som blinkar den oxå om man tar den med i badet.

Nu har jag precis pratat med faster Marina i telefonen. Hon ville veta vad Wille önskar sej i Julklapp. Nu börjar jag sakna förslag. Och dessutom har vi inte köpt nåt än till Wille. Jo nu ljög jag men det är ett pussel och lite kläder och en bil. Har sagt nu till alla andra vad han önskar sej så nu vet jag inte vad vi ska köpa. Men det reder sej nog. Men jag tror han kommer få alldeles för mycket julklappar. Men men jag kan ju inte säga till dem som frågar att nä han ska inte ha nån julklapp :P eller??!!?? Jaja en bra soppa reder sej själv :D
Nu ska jag väl se om Wille har lust att pussla eller måla.

Bye bye

Jobb

Ja idag har det jobbats igen. Skoj som attans. Lite mer folk och mer julstämmning.

Igår vart det en sväng till Vadstena. Trevligt som alltid. Wille blev klippt av moster såklart. Det tackar vi för, fast det var lite tjut o skrik hoppas det är bättre nästa gång :)Hoppas du hade lugnare kunder på eftermiddagen hahahaha.
Vi fick god mat som alltid hos mamma. När det blev hem dags så fick Wille helt plötsligt för sej att vi skulle borsta tänderna och det fick han göra, o efter en stund kom vi på varför han fick det infallet. Det var reklam på Tv´n om tandkräm hihihi så det var därför. Inte dum han inte ;)

Paketet i kalendern igår var...

2:a paketet

 Ett glas. Uppskattad såklart när det är CARS på :)

Paketet idag.....

Paket 3

En HAJ som Wille säger. Den blinkar om man tar den med sej i badet :)
 
Han gillar sina paket. Men han är inte omöjlig. Idag när jag sa att vi skulle byta julklapp med Alizia så sprang han in o peka på sin kalender o tyckte väl hon kunde ta ett av dom hahaha. Snällt :)

Madde o jag har kommit igång med våra stavar igen. Så skönt!!

Imorron bjuder dagen på jobb mellan 09.00 och 16.00 och promenad på det. Sen var den dagen slut. Fredagen är vi lediga. Det ska bli skönt. Kanske blir busfabriken på kvällen. Vi får se vad vi känner för då. Det var nog allt just nu.

Bye bye. 


Måndag

Jaha då var det ny vecka igen och Julen närmar sej med mega kliv. Ska bli så mysigt denna jul när Wille är lite äldre, förra julen var han ju 10 månader och tyckte väl inte julen var nåt särskilt. Men i år tror jag det blir spännande och kul för honom. Minen när han fick syn på kalendern idag med alla klappar i :) I dagens paket var det en fisk och inte vilken fick som helst utan en NEMO fisk. Han blev såå glad.....kul. Nu har vi precis käkat och klätt på oss. Vi ska åka till Tornby tänkte jag innan vi ska hem o städa och tvätta och sy gardiner till Willes rum och putsa hans fönster innan nya gardinerna hängs upp. Sen blir det förhoppnings vis en runda med stavarna och Madde ikväll. Sen är det nog läggdags igen.


Paket 1. NEMO

Nu blir det Tornby.

Bye bye

RSS 2.0