2 års dag och sjuk IGEN!!

Vi tjuvstartade med ett litet kalas redan i onsdags kväll. Enya med familj kom hit o firade Wille. Han fick 3 fina plåtbilar och 2 innebandy klubbor med boll :) Det var väldigt uppskattat. Tack så mycket vi gör inget annat än spelar innebandy nu.
Vi bjöd på kladdkaka och glass och kex. Tror de tyckte det var mumsigt :) Barnen lekte och klockan gick. Efter de gått hem la vi Wille som vanligt o han slocknade direkt. I 2 timmar sov han då han vaknade o var mega ledsen :( Vi försökte med allt!! Men ingenting hjälpte :S Wille sov 5 minuter vaknade o skrek igen om och om igen o så fortsatte det hela natten. Vi sov sammanlagt kanske 1 ½ timme. GÄSP!! Så på morgonen på torsdagen alltså självaste 2 årsdagen så ringde vi till VC. Vi skulle få komma kl. 10.00. Vi misstänkte öronen igen för det har ju nästan vart så varje gång innan han haft öroninflammation. Vi satte oss vi frukost bordet efter Wille fått sina paket i sängen hos oss... MYS!!! Då blev han mega ledsen och vi såg då att det rann ut gul vätska ur örat. Så det var ju svaret!! Typiskt!! Ville heller inget äta utan drack en festis o inget  mer. Vi begav oss mot VC och väl där så spydde han ner väntrummet men kan ni tänka er att JAG som lider av kräkfobi nummer 1 klarade av att torka upp o göra snyggt stolt över mej själv japp!! hihihi Väl inne hos doktorn så fick vi som sagt svaret vi misstänkte dubbelsidig öroninflammation och värkt hål på ena sidan. Penicillinkur nummer 3 inom 1 månad äter han nu. Men var piggare på kvällen igen!! Hög feber då han kräktes och en stund in på eftermiddagen men det släppte framåt kvällen. Gammelfarmor och farfar o farmor kom för ett litet kalas på kvällen men han orkade o var rät pigg faktiskt. Han fick pengar av G farmor och ett fischer price garage av farmor o farfar och present kort på HM. Han älskar garaget :) Sov hela 10 timmar på natten till fredagen och ingen feber så på morgen packade vi in oss i bilen och följde med pappa Kim till tandläkaren i Stockholm. Mycket trevlig liten utflykt vart tandläker plus shopping så klart :) Mest kläder  till Wille men även lite till Kim och mej då vi har lite dop och 40 års kalas framöver vi ska gå på. Väl hemma igen på kvällen så var mamma här o hade bakat till Willes kalas som börjar NU snart kl 14. 2 fina choklad tårtor!! Fast innan vi får smaska på dom blir det smörgåstårta :) Återkommer med bilder senare eller imorron!!

Byebye

090221

Dagen började redan kl. 06.45 här hemma :) Då var det en glad pigg men snorig Wille som skulle titta på bompa. Vi satte på tv o la oss en stund igen o klockan blev 08.30 då tyckte Wille vi skulle gå upp o käka frulle. Väl uppe fanns det inget smör hemma så Kim o Wille knallade ut till iCA för shopping. Wille tyckte de skulle köpa godis men vi sa att nog för att det är lördag men vi kan ju vänta med godis handlingen till lite senare på dagen hihi det gick han med på.

Efter frukost vart vi uppringda av Enya med familj men hann inte svara så vi skrev på msn o frågade vad de ville och de ville ses. Okej sa vi eftersom det var hundra år sen nu igen så de kom upp till oss runt 11.00. Barnen lekte o vi snackade en del skit. Enya hade nog helst bara lekt med våra katter hahaha........så ni vet vad som kommer i 2-års present ;) Vi lagade lite snabb lunch makaroner och köttbullar innan vi skulle in till ikano för att möta syrran mamma och Elin. Enya åt en liten portion oxå innan de åkte hem.

Vi begav oss till stan och Wille somnade. Vi började på Sagoland. Där köpte både mamma och syrran födelsedags presenter till Wille. Sen gick vi över till ikano. Jag hade ju lovat Elin en svart skinnjacka från HM och det fanns kvar. Sen valde hon en snygg mössa till och skarfs oxå. Hon kommer bli så snygg. Och som nån sa :) Lasse kommer snart få ladda bössan hihihi. De följde med oss hem efter ytterligare lite shopping och eftermiddags fika. Väl hemma så handlade vi grejer så syrran ställde sej o gjorde hemma gjorde hamburgare till kvälls mat vilket vart väldigt gott. Sen åkte de hem. Vi ska kanske ses en lill sväng imorron eftermiddag/kväll men det visar sej :) Kim och jag har nu sett Melodifestivalen men det är inte mycket att hänga i granen. Nu ska vi nog se en film innan lägg dags.

Imorron så ska vi hitta på nåt skoj med familjen Holmström/Persson. Vi vet ej vad än men nåt det var så länge sen vi gjorde nåt. Kanske simhallen eller Busfabriken eller kanske pulka med korv grillning. Vi får se vad vi hittar på :)

Lite bilder från idag......







Bye bye

Alla hjärtans dag och underbar Söndag

Vi hade fin alla hjärtans dag. Jag fick nog den bästa presenten man kan få. Kim storstädade hela lägenheten och tvättade precis all tvätt :) Tack!! Blommor fick jag oxå både tulpaner och röda rosor. Älskar dej!!

Vi var i stan och köpte en alla hjärtans dag present till Wille oxå :) Han fick välja helt sälv på toy´s r us och på sagoland. Han valde en lite plåtbil från Cars och två små handdukar från cars :) När det fanns så mycket annat men men det var vad han ville ha och så fick det bli :)

På kvällen blev det så att jag hann med en runda med stavarna och Madde. Sen blev det käk och melodifestivalen. Sen kan man väl säga att det blev gonatt vaknade på soffan vid 12 bara att gå in o lägga sej hihi


Ja dagen har vart så bra. Fint väder med en värmande vår sol :) Man blir så glad! Så direkt efter frukost så bar det av mot pulkabacken. Vi bestämde dejt med David och Alizia :) Wille bara älskar henne och hon honom de blir så glada när de ser varann. Vi vart kvar ute ändå fram till det blev dags att gå hem o fixa Lunch. Det bjöds på spagetti och köttfärssås. Efter det sov Wille plutten middag och vi passade på att se SAW 5. Den var riktigt bra och självklart slutade den så det kan komma en SAW 6 oxå :P Eftermiddagen bjöd inte på så mycket jag somnade på soffan en timme och Wille och Kim lekte på Willes rum. Sen var det dags att börja med kvällsmat och sen var det bad dags för Wille och då gick jag rundan med Madde. När jag kom hem la vi Wille och ikväll frågade han inte ens efter nappen. Han har ju slutat hoppas vi :) Får se hur det går på dagis imorron men vi hoppas det går likabra där som hemma.
Nä nu blir det duschen och sen film, patrik 1.5.

Byebye

Brrrrrrr

Japp vad ser man när man går upp imorse 10 minus ute usch kallt...................!!!
Man får ju istappar i snoret hihihi



Idag är vi hemma alla 3 och är förkylda. Blir väl inte mycket gjort här hemma o inte vill man ju gå ut iallefall i detta väder :)

Bye bye

Länge sedan

Ja vad ska jag skriva???

Sjukstuga är det här. Inget skoj faktiskt. Wille har ju snorat o haft lite feber till ifrån sen den 18 December. Nu har han haft öroninflammation nåt skräp i vänster lunga och mega super duper hosta. Har ätit penicillin slutade med det i torsdags men är ännu inte bra. Så har han fortfarande feber så får jag ringa ner till VC imorron. Hoppas han blir bra snart han har vart dålig så länge nu.

Typiskt oxå med all snö bara för man inte kan gå ut och åka " pucka " som Wille säger. Han står på sin stol i fönstret o tittar ut på snön och man blir ledsen för han vill såå gärna gå ut. Men vad ska man göra :S Inget att göra åt.

Har det hänt nåt mer ja det borde det ju ha gjort på 3 hela veckor. Inte så bra uppdatering här längre men bättre sent än aldrig eller hur säger man.

Jag har kommit igång med träningen ordentligt tycker jag 3-4 gånger i veckan tränar jag i badet. Det är väl bättre än inget som innan. Eller jo stavpromenaderna då såklart :) Och jag längtar tills det blir vår så man kommer igång med dom igen har vart väldigt glest mellan gångerna men har det inte vart snorkallt så har det var snorhalt. Inget skoj o gå då när man får gå som på nålar o man spänner sej. Nä så bort med snön o in med vår solen NU!!! Tack. Sen saknar man ju att snacka skit under tiden man går såklart med kära grannen:) Hahahaha........

Vi har vart i Storstaden oxå. Stockholm :) Det var dags för Kim att infinna sej hos tandläkaren igen. Ninni var med oss denna gång och snälla underbara Mamma/mormor var hemma med sjuk Wille. Vi tackar som har henne :)

Det var en hel dag och medans Kim var hos käftis så var Ninni och jag på shopping. Köpte fleec till Wille men den ska jag lämna igen för jag behöver nog den inte insåg jag när jag kom hem :S hmm lite typiskt mej :) Köpte även lite grejer till badrummet och lite esprit kläder till wille till sommaren shorts och t-shirts det var rea så det var inte dyrt. Så då passade jag på :)

Nä nu rinner snoken och det är snart dags för TV.
Hoppas jag orkar uppdatera lite mer nu men räkna inte med nåt :P

Byebye




 




RSS 2.0