High scool musical 3 & Halloween

Dagen börjades med samma tråkiga som vart ett tag nu. Lämnade en jätte ledsen Wille på dagis :( Hoppas det går över.........
Efter det gick jag hem och hämtade Elin och sen åkte vi till stan. Vi var i lite olika butiker o shoppade lite av varje. Mötte upp Kim och Dössing för lunch. Sen blev det klädjätten och sen hem och hämta Wille. När vi kom till parkeringen så stod Kim och väntade då han slutade tidigare då Elin och jag skulle på bio kl. 16.00 Gick in för lite mellis och sen in till stan igen och väl inne efter biljettköp och bilpåse köp och dricka så var klockan exakt 16.00. MEN det var typ 15 minuter reklam innan filmen började hmmm. Det är lite dåligt men men till slut började den och den fyllde Elin´s alla förväntningar. Hon har svävat på små moln sen vi gick ut från biosalongen :P hihihi

Idag då.....
Jo vi ska väl börja med frukost och påklädning o allt sånt. Sen ska vi nog åka en liten sväng in till stan för ett litet ärende. Sen hem igen och plocka iordning allt som ska med ner till Vadstena. Vi ska ju ha Halloween " Fest " där nere ikväll. Ska bli skoj!! Köpte en skelett dräkt igår till Wille men tyvärr var den nog fel märkt i storlek så den byts idag men jag tog ett par kort hahaha.





Hahaha han skrämmer väl er ordentligt??? hahahaha
Ser inte såå farlig ut :P

Det var allt för nu
Bye bye

Busfabriken, Vadstena och Ullared :)

Ja precis så har helgen sett ut.

I Lördags förmiddag bar det av med David , Madde och Alizia till busfabriken. Skoj skoj och åter skoj!! Är så kul att se Wille. Han vet vad han vill när vi kommer dit. Det är att åka rutchkana och det ska inte vara den lilla utan den största :) Och i och för sej mamma och pappa gillar den väl oxå hahaha. Efter det blev det hem och packa medans Wille sov middag vilket han gjorde gott och länge.  Efter mellis åkte vi till Vadstena. Skulle ju sova där då mormor skulle se efter Wille när vi åkte till

Ullared på söndagen. Vi kom iväg 05.50 cirka och var nere 08.50 och inne 09.15 cirka o då var vi dyngsura. Det var skyfall. Men vi torkade snart upp och humöret vart inte sämre för det. Vi shoppade och shoppade och shoppade. Vi fick nog med det mesta som stod på vår lista. Massor folk var det o vi fick informationen om att söndags öppet hade blivit succé.  Och som sagt det märktes. Men trevligt hade vi. Vi åkte hem strax innan 17. Då var det ju hem till Vadstena och nyfikna familjen som vill veta vad som fanns och vad man köpt. Sen fick Kim gå ut o sätta i Willes barnstol i bilen igen och sen packa in allt igen och sen hem. Var hemma runt 21.30.

I Måndags var det dags för dagis igen och Wille var så ledsen när jag gick. Var lite jobbigt men jag ringde när jag kom hem o kollade läget men han hade slutat ganska omgående. Vet ej vad det var. Tänkte att det var nog tillfälligt.

Tisdag var vi i Vadstena hos mormor. Hämtade även Elin på fritids så hon fick en ledig eftermiddag nu när det är lov och allt.

Idag var det åter dags för dagis och han blev lika ledsen idag :S Hmmm börjar ju undra vad det är. Hoppas det går över snart för det är jobbigt. Men det hade gått över lika fort idag. Sen händer det lite andra jobbiga saker på dagis men man får hoppas det går över , försvinner och blir till det bättre. Vi får se om vi ska ta en ledig dag imorron. Willes kusin Elin kommer hit ikväll och ska vara här till Fredag.  Elin och Jag ska gå och se High scool musical 3 på bio imorron. Hon har längtat sen flera månader tillbaka. Ska bli skoj.

Idag har vi vart i vår nya lekpark oxå. Lite bilder. Wille åt sitt mellis där.







Bye bye

Dagen!!

Har vart helt Okej. Vi mötte Madde och Alizia på Toy´s R Us. Alizia fick Play doo lera och kavel. Sen bar det av till Lind´s på IKANO Alizia hade bestämt att hon skulle ha köttbullar till lunch. Och så fick det bli :) Sen somnade snart Wille när vi gick på HM och lindex och Kappahl. Sen vart det en sväng in på IKEA oxå såklart. Där kan man alltid fördriva en timme eller två. När vi gick ut från IKEA kom Kim ♥ Vi gick över till sagoland och där hittade Wille sej en Rorry bil han ville ha. Så den fick han av sin pappa såklart :) Vi fick lite inspiration till Julklappar mycket bra saker. Jag gillar Sagoland bättre än Toy´s R Us. Sen vart det till Mc donalds för mellis. Äpplen och äpplejuice och vi vuxna fick Milkshake!! Efter det RUM men inget vidare där inne heller. Jag som brukar vara på shopping humör, men inte idag. Kanse är för jag vet vad som väntar på Söndag hihihi. Får shoppa loss då om det nu finns nåt. Kim åkte efter det och hämtade upp David vid Jobbet och vi begav oss till bilarna, och det blev hemfärd. Väl hemma väntade tvättis och kvällsmat och Pokerkväll för grabbsen. Så tiden sprang iväg. Ändå hann vi med lite osämja innan Kim gick :S

Imorron hoppas vi Busfabriken på förmiddagen. Innan det hoppas jag även på en runda med mina stavar och det är nog inga problem Wille vaknar ju nu mera cirka 07.00 oavsett när han lägger sej.

Bilder från dagen. ( Mobilbilder )


" Pompisarna "


" Lizla "


" ille "


Mor och Dotter Holmström

Tack för en trevlig eftermiddag!!

" Just nu känns det hopplöst men jag hoppas det blir bättre "
Det måste det ju bli!!

Bye bye

Morgon

Japp det är vad det är. Vi har precis ätit frukost Wille och jag. Mums marmelad i hela köket typ hahaha Han har en förmåga att hålla mackan upp och ner så då rinner ju marmeladen av tyvärr och då blir det "mea, mea, mea"

Ja vad händer nu då?? Jo vi ska väl klä oss och sen ska vi väl dra oss in mot staden. Ska lämna igen ett par byxor och se om jag hittar några andra. Möta Madde och Alizia för ett besök i leksaks affären och Lunch. Trevligt!

Ikväll blir jag solo hemma, Kim ska spela poker i kväll med ett gäng grabbar här i området och sen rinner det nog ner ett par ÖL oxå såklart :P Imorron hoppas vi på fint väder så vi kan spendera dagen mestadels ute. Sen på eftermiddagen åker vi mot Vadstena. Igen tänker ni!!! Haha Men mamma ska ha Wille på Söndag för då styr Kim och jag kosan mot ULLARED!!! Jaaaaaa!! Ska bli såå kul!! Hoppas det finns mycket grejer. Har ju aldrig vart på en söndag förrut men hoppas det är bra. Det har ju gjort succsé sägs det sen han började med det i september. Vi håller tummarna iallefall!!

Sen har den helgen oxå gått fast den inte ens hunnit börja :P




Jag älskar er !!

Farfar och Farmor, Tack!

Ja tack så himla mycket för hjälpen med barnvakt när vi var på föräldramöte. Och vi är såå glada att det gick såå bra!! Tur att vi ses lite oftare nu. Hoppas det håller i sej :)

Jo föräldra mötet var trevligt det sades mycket intressant och vi diskuterade fram och tillbaka. Vi tycker mycket om vårat dagis. Vi rekomenderar det om någon undrar.

Nähä dags för sängen snart och invänta o se vad morgon dagen har att erbjuda :)  Hoppas det händer eller att vi kan hitta på nåt när vi är lediga.


Wille med Farfar och Farmor förra Julen. kanske är dags att ta lite nya kort!!! Hihihi

Bye bye

Så skönt!

Då var rundan gjord :)


Alltid trevligt

Ja eftermiddagen har sprungit förbi. Elin följde med och hämta Wille på dagis. Men Alizia tyckte nog det var roligare än vad Wille tyckte :P Men väl hemma vart det liv och full rulle. Hihihi som det ska!! Vi fikade och jag hade gjort marängtårta det var uppskattat. Tog en liten bit själv oxå fast man inte skulle det igentligen. Men jag får ju gå av mej den nu ikväll. Mormor var som sagt med och hon tycker det är såå roligt att komma hemifrån. Och Wille gillar henne skarpt fast de inte setts så jätte mycket. Kul!! De åkte hem vid 17.30 cirka och vi var med ut och vinkade hejdå. Sen blev det in o fixa mat och Wille åt typ Nada!! Men men han äter när han är hungrig kan man ju hoppas :) Kim är på väg hem från ett sånt där bra arbete som man inte behöver skatta på :P hahaha. Så jag kan snart ut på rundan med stavarna.

Imorron är det dagis igen och det blir nog rundan för mej  direkt efter det. Kan vara skönt att ha den gjord. Imorron på kvällen så är det även föräldra möte på dagis. Ska bli intressant vårt första.  Då kommer farfar och farmor och tar hand om Wille. Hoppas det kommer gå bra. Jag håller tummarna! Det är ju första gången de är själva med honom :S Men vi har väl mobilen med så de får väl ringa om det inte skulle funka.



Bye bye

Nu finns den här...

hemma hos mej!! som jag väntat. Sex and the city the movie!!! Alla andra som sett den säger ju att den var värd att vänta på och det hoppas jag. Nu kan jag ha Movie night med Madde en kväll. 

Längtar......


Today

Dagen började med lämning på dagis. Och det var inga problem som vanligt och dessutom hade vi sällskap med "lizla" då är ju allt genast mycket bättre tycker WIlle. Efter det skulle jag gått med Madde ner och solat vilket hade vart roligare än det jag gick hem o gjorde. Städade av damma och dammsög och fixade iordning köket. Fick nämligen meddelande av mamma imorse: Hej vi kommer i eftermiddag o hälsar på Malin, Elin, mormor och jag. Av nån konstig anledning vill jag ha det snyggt o prydligt hemma då när det kommer nån. Fast igentligen som mamma säger är det óftast bättre att städa när de gått hem :) Det var inte jätte dant hemma Kim städade nämligen i Måndags kväll när jag var inne och storhandlade på MAXI. Så men lite katthår o lite kattsand o lite allmänt så. Willes alla bilar i vardagsrummet hihihi Nu är det fräsht och snyggt igen. Men som sagt hade ju hellre promenixat och solat. Men vi ska gå en stavrunda ikväll får se fram emot den :) Vi gick den igår kväll och det var skööönt!!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka o handla nåt till eftermiddags fikat till gästerna. Ska bli skoj att de kommer för det händer inte så ofta som det borde, tycker jämt det är vi som åker till Vadstena av nån konstig anledning.

Bye så länge!


Så här trött blir man :)









Om man går upp innan 07.00 då orkar man inte med att äta :P hihi nu sover han så sköööönt !!!!


Ledig dag!

Japp som vanligt har vi tisdagen ledig. Skönt fast Wille tyckte det var morron 06.50 hihi man börjar vänja sej :) Han ville titta på Bompa så jag slummrade 1 timme till. Skönt! Sen var det frulle och dags att göra sej iordning. Efter det klädde vi på oss och gick ut i det mindre vackra vädret . Men som sagt inget dåligt väder bara dåliga kläder :P Vi gick till nya lekparken här intill och det uppskattades av Wille han älskar att åka rutchkana. Sen vart vantarna dyngsura så vi gick hemåt igen o bytte till regnvantar. Sen blev det frukt ute. Sen kom " lizla" ut som Wille säger o då blev det genast mycket roligare. Då hoppades det i vatten pölar och rullades runt på marken :) Vi gjorde dom sällskap till affären. Alltid kul att se hur mycket de gillar varandra. Känns så bra att de har varandra!! Både hemma och på dagis. Väl hemma igen så gick vi direkt in och vi har slängt in potatisbullar i ungnen ( härmapor som vi är ) ska bara steka korv till det oxå. Sen får vi se vad resten av dagen erbjuder Wille ska ju sova middag och dessutom hade han 38,6 i feber när vi kom in så han har fått alvedon. Och nu tittar han på film till maten är klar.

Kvällen bjuder på en stavpromenad med Madde :) ska bli skönt var ett tag sen nu, vart ju ingen igår. Blev storhandel på Maxi istället :P

Bye bye for now!!


Helgen och idag!

Jo den har vart bra. I Lördags förmiddag åkte vi ner till Vadstena. Alltid skönt att komma dit. Avkopplande :) Vi mötte mamma i dörren för vi skulle gå o kolla på loppisen på Vadstena scoutgård. Där fanns mycket grejer men mest bröte :P. Kim och jag fortsatte ner till stan och mamma tog med sej Wille till Affären och sen hem. Vi gick först in till syster på Salongen. Och Kim hade tur som vanligt!!! Blev av med lite hår :) Jag gick o testade stövlar och det slutade med att jag köpte ett par svarta skinnstövlar för 1199 kr men det var de värda :) Och även ett par nya Jeans kom visst med hem oxå. Hahaha. Sen var det dags att gå hemåt då klockan rusat iväg. Maten stod på bordet när vi kom hem till lilla mamma. Ost och skink sås och spagetti mums!! Wille hade redan ätit och sov som en stock. Vaknade och var varm och tog sej för örat. Då han är genom förkyld igen så ringde jag och vi fick komma till Jourcentralen i Motala redan efter 45 minuter. Men han hade inte en påtaglig öroninflammation så de ville ej behandla. Men det var skönt att ändå ha kollat upp det. Och som han även sa det kunde vara kvar från den han hade för några veckor sen.
Sen bar det av tillbaka till Vadstena och vi hämtade Elin hos en kompis. Skulle ju vara barnvakt till henne då Malin och Lasse var ute o roade sej :) Kvällsmaten var på gång när vi kom tillbaka. Mamma grillade!!! Mums det oxå :)
Sen var det film. Och den valde Wille och då blir det ju " Memo " som han säger och jag kan ju översätta. Hitta Nemo!! Hahaha han älskar filmen. En " Bisk " säger han och det är då fisk :) Han pratar såå mycket o det kommer nytt varje dag. När Wille sett den och de hade badat så somnade han skönt och vi andra smaskade på lite godis och ostbågar och kollade på Sing a Long!! Sen blev det sängen för oss andra oxå.







Söndagen startade redan klockan 07.00 då tyckte Wille att det var morgon :S
Jo vi gick upp o käkade frukost och sen var dagen igång. Tog väl i och för sig lite tid innan alla var klara o påklädda. Mamma åkte iväg o köpte korvbröd och korv så det fick bli lunchen för det var bestämt sen tidigare att vi skulle käka ihop med syrran och dom på kvällen. Vi åt lunch och sen skjutsade vi Elin och Elin A till kalas hos Olivia. Efter det sov vi middag en stund alla utom mamma. Kim och jag sov väl nån timme. Wille vaknade inte förrens klockan 15.00 och han fick i sej en manna frutti och sen åkte vi hem till " Malin och Lasle " som Wille så sött säger :) Pratade skit och åkte o handlade till maten. Och gissa vad vi skulle äta!!??!! Tacos!!! Det var tredje gången den här veckan Kim och jag och Wille åt tacos hahahaha behöver inte äta det på länge nu :P men det var gott och kanske inget man igentligen tröttnar på. Men nu som sagt dröjer det nog innan det blir det igen :) Glass till efterrätt och sen blev det mer prat och sen var det dags för hemfärd. Summan av helgen = Underbar!! Alltid skönt att komma " Hem" Vadstena kommer alltid vara hemma för mej och Ljungsbro bara där jag bor. Konstigt men så är det. Jag har ju hela min familj och släkt där. Och jag vet att en dag nån gång i mitt liv kommer jag åter att bo där. Kim är inte helt omöjlig i tanken att bo där heller :)
Men det kanske inte är förrens om 10 år eller 20 år eller ännu längre fram det får framtiden säga. Det var nog allt om helgen.

Idag har jag vart med Wille på dagis och nu har jag bloggat och nu så är det dags för tvättstuga. Kanske inte så roligt men behövligt. Senare så blir det nog att vara inne o kurera lille man. Han är pigg o ingen feber men han kan ju ta det lite lungt o så kanske förkylningen blir bättre fortare :) Ikväll hoppas jag på att jag hinner med en runda med stavarna. Sen är det väl alltid nåt att se på Tv och sen är det läggdags såå fort känns det som dagarna går. Nähä tvättstugan då!!

Bye bye


Vadstena slott

Kalas

Japp kalas har vi vart på ikväll. Emme blev ju 29 år i torsdags och Ninni blir 33 år på Söndag. Vi åt gott ( Tacos ) o pratade o spelade UNO. Vi hade jätte trevligt :) Tyvärr händer det allt för sällan. Kameran hade jag inte heller med kan ju inte komma ihåg allt.


Kim blev tillfrågad av våra vänner och goda grannar David och Madde om han ville följa med på fotboll i morron i Stockholm. Han blev väldigt sugen och jag sa att det var OK att han åkte och att han kunde komma ner till Vadstena när han kom hem. Men han var rädd han skulle vara för trött för att köra ner efter de kommit hem. Är lite på sin vakt efter vad som hände förra Hösten/ vintern . Hoppas på nästa gång :) Han var ju med en gång i somras när vi var i Stockholm på semester. Och jag tror han fick lite blodad tand hahaha.
Så i morron blir det att åka tidigt till Vadstena och vara hos mamma till söndag. Vi ska vara barnvakt till Elin. Malin och Lasse ska på 40 års partaj. Hoppas ni får det roligt :) Vi ska på loppis och jag ska köpa mej stövlar om det finns några kvar i min storlek.....Hoppas!!! Sen blir det nog grillat på kvällen. Mums!! Söndagen får det nog bli lekparken nere i Vadstenas Hamn och promenad om det inte är spöregn :P Hoppas inte. Sen får vi åka hem skapligt för vi har tvätt stuga och vi har pratat om Busfabriken eventuellt. Vi får se vad som händer.

Nä nu ska jag se om jag kan övertala min älskade man om vi kan se nåt annat än fighting :S inget jag tycker är såå bra hihihi.

Bye bye


Vad har hänt....

Onsdagen:   Jaa den spenderade jag med att först lämna Wille på dagis och sen direkt upp till badet och köra ett vattengympa pass. Skoj som vanligt :) Sen hämtade jag upp Ninni och vi drog till stan för att handla present till Emme som fyller år. När vi kom till dagis sen så sa de att de hade sökt mej :S Jaha sa jag vad var det då. Jo Wille hade lekt så intensivt med en traktor och gått framåtlutad och kört med den så när han tittade upp igen så var det bara det att han var precis framme vid utebordet och det tog rätt i högeröga med kanten såklart. Det såg nog värre ut än det var ( Hoppas Vi )
men när jag kom var han lite lik en boxare. Men det vart ett sår på ögonlocket och ett under ögat precis och så är det lite blå/lila. Hoppas inte ögat är skadat men sånt som visar sej. Skadeanmälan är gjord iallefall. Nu får tiden utvisa resten.
Efter dagis så åkte vi till Härna med Ninni och Emme kom ut o vi gick till lekparken och Wille bara älskar att åka rutchkana :P. Efter det blev det hemfärd för dusch innan det vart kvälls mat på Drottninggatan hos Farfar och Farmor. Vi hade jätte trevligt. Wille bbörjar vänja sej om man får säga så :)

Torsdag:   Ringde och gratta Emme på 29 års dagen Ja så var det oxå dagis och efter det var det utelek och mellis och sen gick vi upp och lekte med Alizia. Klockan var ju rätt mycket så vi var där 1 timme cirka sen var det dags att gå ner och fixa käk. Det blev kokt potatis fiskpanetter och sås. Mums!! Sen var det bad och Bompa och läggdags för Wille. Sen blev det TV för hela slanten. Först Du är vad du äter sen Lyxfällan och sist Criminal Minds. Sen var det läggdags för oss oxå.

Idag ska Wille och jag åka med Emme till stan och handla present till Ninni som fyller år på söndag. Hela 33 år :) Ja hon önskar sej fisk till akvariet så vi får se om vi kan hitta några hajar och pirajor :P Hahaha Sen ska vi fira både Emme och Ninni ikväll. Vi ska få tacos och fika hos......ja det har vi inte fått reda på än. Men antingen Härnegatan 90 eller Härnegatan 78 hihihi. Innan dess hinner vi nog med att leka lite ute hoppas jag.

Bilder från i Onsdags i lekparken :) och på Willes öga!!



Emme ger sig in i leken som......


Brandman eller strippa.........hihihi

Födelsedag barnen :P


Min älskling :)







Lite likt en boxare va!!??
Bye bye

Fram tills nu...

har dagen bara varit bra. Vi har vart ute på förmiddagen med Madde och Alizia. Vi gick rundan fast med vagnar istället för stavar. Väl hemma igen så var det snart unch dags. Pratade lite på Msn först och Wille lekte. Sen blev det spagetti och köttfärssås. Mums tyckte jag men Wille var mindre road av det. Men 5-6 tuggor gick ner och ett helt glas vatten. Sen började ögonlocken hänga, så då blev det vagnen och jag tror han sov innan jag lagt ner honom :) Jag röjde upp disken och fixade iordning köket efter lunchen och satte mej en stund vid datorn. Sen kom Alizia. Hon har vart hos oss i eftermiddag för att slippa dagis en dag. Madde började jobba 14.00 och David är hemma cirka 16.00 så jag sa att då kan hon vara hos oss när vi ändå inte hade nåt för oss. Sen att de bara älskar varandra barnen gör ju saken ännu bättre. Kul för Wille att ha nån att leka med.

Nu står Kim vid spisen och steker pytt i panna och ägg. Efter det ska vi åka in till stan o shoppa ett par Ljung och Kål till blomlådan så det blir lite fint utanför. Det är såå tomt nu och lite dystert. Hoppas det livar upp med lite plantor. Sen ikväll blir det fortsättning på Tracys Hämnd. Den är lika bra den här gången som för ett par år sedan :) Kim gillar den så långt oxå.

Det var nog allt.....Bye bye


Kling och Klang :P hehehe

Bilder från Helgens promenad längs Göta kanal!!
















Ny vecka!!

Japp dagis idag igen. Det är såå roligt nu för Wille trivs verkligen och det är inga problem vid lämning utan han vinkar och säger "Hejå". Det känns jätte bra. Hade såklart med stavarna och gick rundan med Madde direkt efter lämning. Sen blev det hem och dammsuga, plocka iordning, diska fixa lite med mailen och annat smått o gott. Hann med det jag tänkt iallefall och det är skönt :) Tog med mellis och gammalt bröd när det var dags för hämtning för vi hade en dejt med kanal ankorna hihihi. Och det var gott om dom!! För omväxlings skull var de även sugna på bröd. Har vart lite dåligt med det gångerna innan. Men det är kul för Wille och Alizia att mata dom och de verkligen äter. Sen blev det vägen om kohagen hem och idag var kossorna där som tur var :) Efter det blev det lek hemma på gården. Dags för kvällsmat blev det oxå och då bjöds det på potatismos och stekt falukorv. Och lingon till det för Willes del. Han älskar lingon:P Efter det lek och "bompa" och sen läggdags. Nu sitter jag här och ska snart påbörja en film. Ja påbörja blir det bara för den är 5 timmar och 11 minuter. Så den orkar vi nog inte se hela idag. Tracy´s hämnd efter Sidney Sheldons bok med samma tite. Jätte bra. Kan rekomendera den redan innan då jag sett den förrut för många år sen.

Bilder från dagen kommer här............









Bye bye!!

Grill....mums!!

Ja även denna dag blev det utgång efter frukost. Vi gick ut och rensade av lite ogräs på baksidan och plockade undan utemöblerna. Sen kom familjen Holmström ut och Alizia frågade Wille om de skulle gå till lekparken. Och han är ju på såklart :) Så vi gick ner till Sagolundens Lekpark. Det gungades och åkte rutchkana mm. Sen gick vi vägen om kohagen ihop om att Alizia skulle få träffa den gulliga tjuren vi träffade igår. Men det kunde vi glömma såg inte röken av ett endaste kreatur idag bara därför :P Men Alizia söt som hon är konstaterade att de var hemma och drack mjölk och åt macka hahaha. Vi knallade hem för det var lunch dags. Vi bestämde oss för att vi skulle hänga på Familjen Holmström till City gross!! ( Plåster som vi är ) eller!!??!! Hahahaha!! Vi hann med Mantorp möbler, Karlssons och city gross. Nu har man lite hemma igen. Skönt!! När vi kom hem var det dags att tända grillen!!! Åååååå det var såå gott! Var länge sen nu men vi hinner fler gånger vi grillar ju hela året oavsett snö, hagel och driv is eller!!??!! Gott var det iallefall och trevligt sällskap :) Barnen hann med lite lek med " fiskpinnen " och bollar på huvudet och doktorer som lagade pannkakor hahaha barn har bra fantasi. Nu har Kim vart på styrelse möte här i självförvaltningen. Och jag ska nu gå en sväng med ni vet vilka........hihihi.

Kram!!!!

Underbar dag!!

Ja verkligen!! Vi har haft en underbar lördag. Som i tidigare inlägg så skulle vi ju åkt till Vadstena. Men då mamma ligger i maginfluensa så håller vi oss borta. Det är inget man frivilligt vill ha. Så vi tog det lugnt hemma igår kväll. Idag efter frukost duschade vi och gick sen ut för att gunga. Vi gick ner till Sagolundens lekplats. Kul!! Sen tog vi vägen om Kohagen innan vi gick hemåt. Kossorna eller rättare sagt tjurarna var lite konstiga idag. De brukar bara stå och glo men idag kom de fram o vi kunde klappa dom. Wille älskade det och ville nog helst gått in i hagen :)
När vi kom hem så var det lunch dags. Det blev pannkakor idag. Mums tyckte Wille. Under tiden vi stekte dom så ringde Kim´s jobb mobil och det var dags för utryckning. Tog bara en timme så jag fick en liten stund för mej själv, Wille sov ju middag. När han vaknat och fått i sej lite mellis så bestämde Wille att han ville leka med Alizia men Alizia hade gäster. Så vi åkte till Tellby lekplatsen. Den är verkligen såå fin och mycket roligt för barnen. Hade kommit mer grejer sen vi var sist. We like!! Mamma och Pappa hade oxå skoj och gungade gungbräda :P

På hemvägen åkte vi förbi och handlade till kvällsmat men insåg snart att klockan rusat på så vi tog gröt och macka istället för att stå vid spisen. Wille badade efter det, ända tills han Bajjade i vattnet så då fick vi "mocka" och städa o skölja ur och sen fick han duscha. Sen på med "jamis" som han säger o leka en stund innan läggdags. När han somnat kollade vi på sing a long. Nu ska vi väl glo på nåt mer innan vi ska lägga oss.

Lite bilder från dagen som vart så underbar med massor frisk Luft!!!!
Älskar er Kim och Wille!!!


I gungan!!


Sitter på den läskiga "dilen" som Wille säger :P


Wille klappar kossan :)


Såå söt!!


Wille matar kossan som inte är ett dugg intresserad :P

Rutschkana dags!! Ser lite skraj ut :P


Leker i löven!!


Gungeli gung på nåt :S


Pappa Kim!!

Bye bye!!

Klar!

Efter mycket stök och slit så är jag/vi klara med städningen. Nu tänker ni säkert herre gud hur lång tid kan det ta. Men har man en liten kille hemma vid namn Wille så tar allt sin lilla tid då han tycker att man ska vara med honom istället för att göra nåt annat. Men Kim kom hem tidigare idag så till slut blev vi klara. Nu ska vi nog gå ut en sväng o leka och gå till affären. Vad kvällen har att erbjuda vet vi inte ännu.....men nåt roligt hittar vi säkert på :)
Hej så länge!

Skulle vilja göra det här resten av dagen :)

Men.........ingen vila ingen ro.

Go´morron

Ja då var det fredag igen då :) alltid skoj med fredagar konstigt nog. Men det är väl för att man ska få vara hemma hela familjen ett par dagar antar jag :)
Jo jag ska ta tag i städningen nu, Wille kollar på film så jag kan ju börja nu och se hur långt man kommer innan han kommer på att film var tråkigt :P

Jaha bäst att sätta fart då ( har ingen lust alls dock ) men det kommer antagligen ingen hit och gör det åt mej :P
Hej så länge!


Borde kanske ha den här farten!!??!!

Men känner mej så här road :S

Tvätt, tradera och lek...

Har inte blogat på ett par dagar nu. Men nu tänkte jag att jag skulle skriva nåt litet iallefall. Jag har haft tvättstuga på eftermiddagen och det var behövligt jag tvättade allt jag kunde hitta. Ytterkläder och lakan och alla kläder och handdukar ja allt som jag kunde hitta typ :) Ändå ligger det grejer i tvättkorgen nu :S hmm men men det blir ju tvätt var dag så man kan nog inte räkna med att den ska vara tom några längre stunder. Har även gått en runda med mina stavar idag efter jag lämnat Wille på dagis tog en längre runda och det kändes OK.
Annars har vi inte gjort så mycket jag har fixat (med hjälp av min man ska jag ärligt säga hihihi) alla tradera paket och mail o så. Så nu är det bara att vänta på betalningarna sen skicka. Sen är det dags att lägga ut lite prylar igen:) På kvällen ringde Alizia och frågade om Wille kunde komma och leka och det ville han väldigt gärna. Så kvällen spenderades " ovanpå "  Imorron är Wille ledig från dagis så vi ska väl gå ut på förmiddagen och efter lunch när Wille sover middag så ska jag storstäda det är väldigt nödvändigt. Sen bär det av till Vadstena igen.....hehehe ska vara barnvakt till Elin en stund på Lördag. Så istället för att gå upp i ottan så finns vi ju redan på plats om vi åker imorron och sover över :) Och så ska vi försöka komma iväg till Busfabriken på Söndag beroende på väder och så.
Nähä nu är det dags för sängen!!!


En bild eller två på Wille och Alizia......tyvärr inte från kvällen men ändå :)


En regnig dag.....


På gemensam semester i Stockholm :)

Madde löste mitt problem :)

Japp som sagt i mitt tidigare inlägg velade jag ju med vad och hur jag skulle göra idag. Det löste Madde hon ville ha sällskap in till staden o det ställde jag givetvis upp på. ( Hade redan sagt att jag var sugen på stan visserligen ) men kan ju skylla på henne. Hahahaha
Så som sagt vi åkte in o gick direkt till Team sportia, hade skvallrat för Madde att jag köpt Hestra vantar för halva priset där till Wille. Så väl där shoppade jag ett par PUMA byxor till Kim. Halva priset oxå så det var ju kanon. Sen blev det en sväng på HM och även en liten sväng på Lindex. Men sen styrde våra magar oss till Mocca tror jag det heter i filbyter. Vi käkade deras underbart goda Kyckling tallrik. Mums mums!!! :)

Lämnade Madde solo på stan vid 13.30 då jag var tvungen att fara hem och hämta Wille på dagis. Jag fick ta bilen till dagis för jag var precis hemma till 14.00. Men det var ju ganska bra hade ju en film som skulle in på preem och tänkte även passa på att tvätta bilen. Wille var väldigt nervös över våran bil där inne i biltvätten. Han var gråtfärdig och sa : Bilen bilen bilen....hela tiden. Trodde nog att den skulle bli kvar där inne för alltid :P Vi träffade oxå Farfar på macken. Wille blev glad och se honom och Farfar blev nog ännu gladare :)Kul vi behöver verkligen ses oftare. Hmm får ta tag i det där nu :)

Sen åkte vi hem och strax efter det kom Kim hem. Vi gick ut till ICA och handlade lite och sen hem och lagade mat. Kasslergryta och ris blev det idag. Det vart gott. Sen blev det Bompa och sen bad och sen sängen för Wille. Detta skötte Kim för jag råkade slumra till på soffan hihihihi. Efter jag vaknat till så blev det en runda till med Madde och stavarna. Najs!! Skönt att få röra på sej igen. Känns bättre att gå på kvällen, vet ej varför.......bara är så :) Nähä nu blir det en dusch och sen sängen. Imorron styr Wille och jag kosan mot Vadstena.

Bye bye




Rundan :)

Japp efter lämningen på dagis blev det rundan. Med Madde såklart!!! Och inte att får vi glömma stavarna SÅKLART....
Mycket skit prat vart det oxå det är alltid skoj :) Roligare än att gå hahahaha men men bra att man kan kombinera dom 2 sakerna :) Kanske kan bli en runda till senare!!??!!

Vad har dagen att erbjuda annars.....
Jo jag ska bädda nu och ta ett varv med dammsugaren, sen är det väl dusch och sen Lunch. Eller förresten jag kanske åker till stan jag kan inte bestämma vad jag ska göra:P hihihi det reder sej nog!!

Hej så länge....


Lena & Orup och Loppmarknad :)

Ja igår som sagt var det ju dags för Lena och Orup. Trodde det började kl.19.00 men det började 19.30. Innan var vi på MingPalace och åt Kina mat. Mumsigt!! Jag bjöd lilla mamma på det, det är hon värd. Jag älskar henne. Vi blev lite sena därifrån tyvärr så vi fick stressa från parkeringen och in på Cloetta center men vi var i god tid upptäckte vi när vi kom in, 15 minuter tillgodo :P. Tiden gick och showen började och den var kanon. Fullt ös redan från början. Det gick cirka 45 minuter så sa jag till mamma : Vilken lukt det kom när de kom o satte sej framför!! ( kom 3 personer och satte sej framför helt plötsligt där det var tomt ) Då sa mamma att ja det luktar spyor!!! Och mycket riktigt en av de personerna som satte sej framför var helt nerspydd :( Fyy usch bläää det är vad jag kan säga. Hon var sååå full oxå tillråga på det så det var därför hon var nerspydd. Jag höll själv på att spy, visste inte vart jag skulle ta vägen!!!! Paniken började komma. Ni som känner mej vet ju hur jag är när det gäller spyor :S Jag fick gå bort. Jag gick mot en utgång och där står det ju personal i varje gång så jag sa till henne. Hon sa ta med dom som blir lidande av det så får ni sitta nere på parkett. Jag vinkade dit mamma som fick ett följetåg av inte dess like. Väl nere på parkett så tittade vi upp mot där vi suttit och där satt de där 3 personerna SJÄLVA var bara ett stort tomrum runt om dom. Hur faan tänker man. Köpa en biljett för 500 spänn och vara så full så man spyr , förstör för andra och dessutom inte kommer ihåg nåt av det du sett. Men de försvann efter en stund!!! Usch jag var såå arg. Men som sagt vi fick ju fina platser o sitta på men det vart ju ett litet avbrott för oss i showen o byta plats och så. MEN showen var kanon. Så idag har vi lyssnat på lite gamla låtar med Lena och orup.
När vi kom hem så skulle vi igentligen åkt upp till södergården på Gårdsfesten men jag var helt slut. Kim därimot åkte upp men var hemma efter 20 minuter. Han åkte nog mest för att våra kära grannar och vänner på övervåningen var mer törstiga. Levererade alltså lite mer Alkohol och sen hem igen. Vi hoppas inte ni haft för ont i huvudet idag :)


SÖNDAG.

Dagen började 08.00. Wille ville komma upp då och starta dagen. Vi käkade god " Hotellfrukost " och gjorde oss redo för en snabbis inne på IKEA. Sen iväg till Cupolen för lite loppis. Mamma shoppade 3 jätte fina elefanter. Som en del av er vet så samlar hon ju på det :) Jag köpte 4 ljuslyktor var av 2 min syster fick på eftermiddagen när vi kom dit. Hon blev sååå glad :) Kul!! Vi fikade o kollade på film från när Elin var liten. Sen var det snart dags för kvälls mat. Min syster fixade Potatismos och köttbullar. Gott!!! Wille älskade det :) Sen vart det lite snack för oss vuxna och lek föär barnen. Sen var det hemfärd och nu sitter jag här. Wille somnade som vanligt i bilen och var bara att lägga in när vi kom hem. Kim väntar i soffan på mej så vi kan se filmen vi hyrt. P.s I love you blir det idag jag hoppas den är bra.

Det var nog allt........puss och kram!!









Höres snart igen!! Bye bye!!

Kanalen

Japp det är vad som står på schemat nu. Ska göra oss klara för att gå och mata änderna i kanalen. Kanske ta nåt fint höst kort i alla blöta löv. Hmm aldrig är man ute i god tid innan de fina löven blir förstörda. Hahaha men har ju bara sej själv att skylla.
Nä nu vill Wille och Kim gå!!
Hej så länge!

Fredag!!

Jo den började bra med att Wille var på strålande humör. Visserligen redan kl. 07.00 men det är ok kunde vara värre. Han tittade på Bompa o jag slöade i sängen en timme till. Sen vart det frukost och påklädning o vidare i schemat stod det Emme. Japp vi skulle cykla till Emme och hälsa på och Ninni skulle även komma dit. Slutade med att vi tog bilen dit eftersom det regnade så förbaskat. Men men vad gör det vi kom ju dit allefall. Vi var där ett bra tag o Wille trivs där. Jack´s rum är ju fullt av bilar och en stor bilmatta till det. Vi tittade på gamla kort och pratade gamla minnen. Tack för en trevlig förmiddag.

Sen åkte vi hem vid 12.30 o då stod Kim hemma i köket med färdig Lunch. Lyxigt värre. Slutat tidigt, Najs!! Efter maten så var det sov dags för Wille o det regnade ju än så Kim och Wille la sej i vår säng o det tog väl inte 3 sekunder förrens de sov :) Vaknade vid 15 tiden och då fick Wille mellis när han vaknat till lite och sen åkte vi in till City. Vi skulle se om vi hittade nån bra Jacka till Wille som han kan ha nu på dagis eftersom han är så varm får vi inte på honom vad som helst. Han vill helst inte ha ytterkläder alls. Fleectröja kan han gå med på men den har snart gjort sitt. Den sitter åt lite runt magen. Jag var lite inne på en p.o.p soft shell jacka. Men vi tittade runt efter vi tittat på den men insåg ganska snart att det inte gick att jämföra nån annan med den. Så vi köpte en sån, en svart fick det bli fanns endast röd eller svart. Den är nog mega skön skulle kunna tänka mej en sån själv :) Sen åkte vi till Tornby, klockan började närma sej mat och Wille ville ha pannkakor så vi käkade på Lind´s. Wille fick sina pannkakor och jag åt bakad potatis såklart och Kim åt revbenspjäll. Efter det gick vi in på HM och där köpte jag ett par svarta mjukisbyxor till Wille och en ny Cars tröja och ett par boxershorts med Cars på oxå och en ny pyjamas med Cars på oxå....såklart. Inte för han kanske behöver boxers än men han fick syn på dom o ville ha dom så därför fick han dom. Han sover självklart i sin nya pyjamas vad trodde ni :)  :)  :)

Nu har Kim o jag hyrt film o ska se på den sen blir det nog sängen.
Imorron är det ju dags för Lena och Orup :) ska bli så kul. Mamma har längtat såå länge nu :)

Det var väl allt för nu............Bye bye!!


Wille i nya pyjamasen


Man får ju inte glömma det viktigaste när man ska sova.......Råttan :)

Jaha då var det torsdag igen....

Veckorna går såå fort. Men visst det är ju najs oxå snart helg o Kim är ledig. Mysigt!!!  I helgen händer det ju lite grejer oxå ska bli kul. På Lördag ska nämligen mamma o jag på Lena och Orup i cloettacenter. Hon fick sin biljett av oss alla i morsdag present. Jag köpte min så vi kan gå tillsammans. Malin och Lasse har redan sett showen uppe i stockholm så de ville inte med och Kim klarade sej utan som han så fint uttryckte sej :P



Även på Lördag är det fest i Södergården. Vi funderar på att dra dit efter jag kommit hem från Lena och Orup. Det kan bli skoj. Inte jätte många anmälda men några. Så vi ska nog som sagt hinna med en sväng dit oxå.
Söndag ska vi åka på Loppis i cupolen dock bara för att titta denna gång inte sälja själva. Och så ska vi eventuellt åka till Emma och Emil på söndagen oxå. Så helgen är full med händelser och den kommer säkert springa förbi och så är det måndag igen :P Brukar vara så.

Idag då.......
Jo klockan 13.00 ska jag vara hos Dietisten. Få se om man gått ner nått eller vad hon säger om min kostregistrering jag lämnat in till henne. Lite nervös är man varje gång man ska dit. Varför?? jo man vill ju inte att vågen ska visa plus utan minus. Och det gör den förhoppningsvis om man vet att man inte fuskat med det ena o det andra. Vi får se senare helt enkelt :) Innan det tror jag att jag ska åka in till city o ta mej en titt på Team sportia. Jag är nu på jakt efter en Lindberg mössa till Wille. Hoppas på att det finns en där. Den var slut i storlek i Tornby.


Bye for now

En bra Onsdag!!


Idag hade vi sällskap med Alizia och Madde till dagis. Det händer inte så ofta längre. Madde jobbar rätt flitigt vilket är bra för henne. Jag vet att hon gillar det. Efter vi lämnat knallade vi hemåt o jag fixade iordning o fick ut lite grejer på tradera som legat länge som bara var ivägen nu. Hoppas man får det sålt annars så åker det i soporna.

Efter det så åkte Madde o jag till stan. Skulle kika lite på Shape och Nordik. Och hann även med både Skopunkten, Lindex, Din sko och smarrig Bakad potatis på Lindh´s på IKANO. När vi kom in så hade vi med oss lika lite hem som när vi åkte in :P men vi var o ögonshoppade ändå. Men jag testade ett par Jeans på Lindex o nu ångrar jag att jag inte köpte dom så jag får nog ta en runda in senare o shoppa dom :P Hehe
Väl hemma igen var det mer än dags att hämta barnen på dagis. Sen vart det en sväng till ICA o köpa ägg. Kim har bestämt att vi ska äta pytt i panna o ägg till middag.

Senare då.... jo jag ska nog som sagt åka o köpa de där byxorna och sen ska jag sola oxå. Annars händer det nog inte mycket......blir väl ett tränings pass på WII boarden. Vill inte ut o gå rundan i detta regnväder. Så då åker den fram istället och som jag brukar säga kul med variation :)

Nähä nu ska jag gå in o leka lite med Wille o Kim innan det är dags att laga mat.

Bye bye



RSS 2.0