1:a advent

Ja 1:a advent och det har vart en mysig dag. Vi hade en lugn men tidig morgon. Wille vaknade 06.00, men låg still mellan Kim och mej i en timma så det var skönt. Sen efter frukost började vi göra oss iordning för dagen. Det var nämligen jul lunch i Hansgården för oss som är med i självförvaltningen här i Brunnby. Trevligt var det, riktigt trevligt faktiskt. Även om maten inte var en höjdare men men kan ju inte få allt liksom :) Efter det så vart det en tripp ner till Vadstena på advents fika hos mamma. Vi var där och syrran var där med familj så det var fullt hus. Trevligt trevligt det oxå. Precis kommit hem. Nu ska vi ta och knyta i alla 24 julklapparna i Willes julkalender som Willes mormor vart så snäll och sytt. Så imorron blir det klapp öppning på morgonen. Kul o se vad han säger och om han kan låta den vara, har nämligen tänkt ha den hänga i hans rum :S hihihi sånt som märks.

Den här veckan jobbar jag endast onsdag och torsdag. Både skönt och inte skönt. Jag har ganska mycket att styra med hemma men samtidigt vill jag jobba. Men man är ju aldrig nöjd (mer än som efternamn :P)hahaha. Hoppas kunna hitta på lite saker när vi är lediga Wille och jag. Kanska kan vi hoppas på lite snö så vi kan ta ut pulkan. Eller busfabriken kanske, eller simhallen kanske. Ja vi har ju förslag iallefall får se vad vi väljer. Sen på söndag så blir det Ullared IGEN. Nu ska vi nog mest följa med syrran och hennes sambo mest som sällskap men man kommer säkert hem med nåt eller vad tror ni?? Hihihi
Nähä nu ska jag ta tag i kalendern då.

Bye bye  for now!!!

Förresten måste ju tända första ljuset i staken.........

Länge sen igen hmmm......

Ja det kan man ju lugnt säga att det var. Men nu när man jobbar så finns inte riktigt den tiden man hade förrut. Som tex när Wille sov var det ju så lätt att bara sätta sej här o blogga lite grann. Hihihi men det är sååå skönt att jobba tycker jag. Märker nu när jag är åter på Blomsterlandet hur mycket jag saknat det, och mina kära arbetskamrater.
Men det finns dock nackdelar med att jobba oxå........
Tiden .........den bara finns ju inte för att göra annat än jobba o hämta o lämna på dagis o laga mat leka lite med Wille hinna prata lite med mannen och sen var det läggdags igen och så upp o samma visa igen. Om jag har en dag ledigt då är det ingen annan som har det :( det är synd. Jag saknar mycket som jag gjorde innan jag började jobba igen men jag gillar att ha börjat jobba igen. Är man konstig eller??!!!?? Helgerna tänker ni säkert då men de svischar ju bara förbi. Man hinner ju knappt blinka. Men men det är väl så här livet kommer se ut. Man hinner ju se sina nära och kära nångång iallefall o man kan ju kanske om man ha tur få lite uppdatering via msn eller blogg:P hahah vad gnälligt det där lät....... Var inte meningen men det jag vill säga är att jag önskar mej i julklapp 30 timmar på 1 dygn :) Det skulle väl vara bra.

Jag har denna vecka allefall hunnit med att umgås med min vän Madde och hennes dotter. Vi passade på i Måndags att åka pulka. Det var väldigt Skoj och uppskattat av barnen som inte ville gå hem när det blev lunch dags :)









Full fart :)

Sen har det vart jobb resten av veckan. Det har vart lite mer folk nu till Advent o så. Det är skönt när det är lite fart på det.

Helgen då.....
Imorron styr vi kosan mot Stockholm. Kim ska till tandläkaren där. Då undrar ni nog varför åka så långt för det. Men Kim har mycket han ska fixa med tänderna och här nere är det så pass mycket dyrare så man tjänar på att åka dit. Sen ska vi även göra en liten fuling. Min syrras kille som redan går hos tandläkaren där ska vara där Kl. 10.00 precis som Kim. De har tjatat på oss att vi ska följa med men vi har sagt att vi inte har tid hahahah men så imorron så sitter vi där i väntrummet och de kommer bli så paffa. Hihihi kul va??? Kanske inte så jätte men jag tycker det :P
Söndagen bjuder på Julbord i Hansgården och sen får vi se vad som händer mer denna helg hoppas kunna hinna med massor.
Ja det var lite om vad som hänt sen sist. Ska försöka att uppdatera lite oftare.

Bäst att lägga sej nu. Klockan ringer 05.15 hmmm

Byebye!!

Åter....

.......igen efter en veckas uppehåll från bloggandet. Eller rättare sagt, det har bara inte blivit av :) Vi har styrt med annat och bloggen kommer inte i första hand. Tänker inte skriva om allt som vi gjort eller allt som hänt. Nu skulle jag bara skriva av mej lite tänkte jag då man har lite funderingar och undringar på denna årstid.

HUR blir folk igentligen när HÖSTEN kommer ????????

En del bara älskar hösten och tycker om att komma ut och promenera i höstlöven mm. Men som jag upplever det så blir de flesta mer tillbaka dragna. De stannar inne och Städer och gator känns helt folk tomma. ( Förrutom Tornby en söndag som denna :P hehehe ) Handla gör visst folk oavsett. Endel hör av sej mer sällan till sina vänner, det verkar som man blir mer lik en enstöring. Man blir trött och frusen och man vill bara vara inne...... VARFÖR???!!! Jag vill inte att det ska vara så...........jag tycker inte jag påverkas så mycket av Hösten men många andra gör det. Men som jag alltid säger : Alla är vi olika och ( igentligen ) är ju det tur :) Hahaha men jag tycker det är tråkigt som faan iallefall. Nog om detta :P


Jobbet. Ja det är skoj. Jag var ju nervös innan jag väl kom dit då jag trodde jag helt hade glömt allt helt plötsligt. Men det var som Kim sa: Det är inget man glömmer det finns där. Och det gjorde det. Vilken tur. Jag trivs som handen i handsken :P Synd att det inte är så mycket timmar men det blir ju mer framöver som tur är.

Idag har vi vart och shoppat lite julklappar. Skönt att få lite gjort. Min mamma alltså Willes mormor syr en sån där julkalender som man ska ha ett paket på varje dag på framtill jul. Så vi har jagat 24 små, billiga men ändå inte skit grejer till den idag. Vi blev inte helt klara men kom en bra bit på vägen. Som tur var. Sen blir det ju en vända till Ullared i December så då kommer det säkert med några julklappar till :P

Veckan som kommer ska vi åka runt o kolla lite på sängar till Wille. Vi har tänkt att vi ska byta inom snar framtid. Wille har önskat sej ny säng i Julklapp av Farfar och Farmor. Vi får väl se vad och vart vi hittar en vi fastnar för. Har heller inte bestämt om vi ska ha en junior säng eller en "stor" säng från starten. Vi får se. Jag jobbar bara Torsdag den här veckan som det ser ut nu. Så jag har ju tid att glo runt. 

Ikväll efter Wille lagt sej så blir det Film och Mys med mannen. Ska bli skönt efter en hel dag i Tornby. 

Lite bilder från veckan som gott kommer nedan.


Testar nya gungorna med Bästisen "Lizla"

Alizias pappa testar oxå :)

Fars dag firades inne hos Farfar och farmor. Farfar Göran med Wille och Saga.

Kusin Saga.

Wille tycker om glass :)

Wille testar hur det är att ha tofs. Samtidigt som han hytter åt Kusin Elin :)

Älskade Kusin Elin :)

Mormor blir påhoppad av sina älskade Barnbarn :)

Det var lite av vad vi gjort. 

Bye bye


 

Lördag.....Redan

Oj vad veckorna går fort och jobb dagen närmar sej med stora kliv. Oj börjar bli nervös men det löser sej nog bara man är där på måndag.

Jo min morron hade jag tänkt skulle sett ut så här. Morgon promenad och sen sola och sen hem o fixa till sej och sen hitta på nåt med familjen. MEN vår söta son har ju fått för sej att vakna innan 06.00 nu de sista 4 dagarna så det blev inget av det jag tänkt. Men vi har haft en skön morron ändå och ätit frulle och staädat av lite och nu ska vi fixa iordning oss och iväg tror jag eller gå ut och leka eller åka till nån ny lekpark kanske. Vi får se vart kosan styr helt enkelt. Nu ska jag fixa till mej o Wille, Kim får väl klara sej själv hahahaha.

Bye bye



Underbar Fredag

Mmmm verkligen.......Wille och jag hade en lugn morgon. Det vart Bompa tittande och frukost och sen ute lek på det. De hade satt upp gungorna i nya lekparken. Wille älskar att gunga :) Efter det gick vi till gården nedanför oss. Kim och kollegan var där och arbetade. Wille blir såå glad när han får se Pappa. Underbart att se :) Vi gick hem strax efter det för det var dags för lunch och Kim skulle bli bjuden på smörgåstårta i stan av nån/ nåt företag. Wille somnade typ bums efter maten. Dröjde inte länge efter han somnat så kom Kim hem. Slutade tidigare, typ efter smörgåstårtan :P. Vi inväntade att Wille skulle vakna. Sen bar det av mot Norrköping. Skulle shoppa lite grejer till Wille men det sket sej när vi kom dit. Fanns inte i storlek bland annat Typiskt!! Men vi hade en trevlig utflykt ändå. Vi var på lekhuset och glodde runt. Wille hittade många julklappar han kunde tänka sej att ta hem redan idag. Rusta hann vi oxå med. På hemvägen bestämde vi oss för att svänga in på Busfabriken i Linköping. Vi fick komma in gratis av den snälla mannen i kassan. Var bara 1 timme kvar till stängning cirka. Men det räckte gott till Wille och oss. Skoj hade vi och det var såå lugnt. Efter det blev det kvällsmat på Macce D. Wille har nog haft en händelserik dag för han somnade som en stock bara vi satte honom i bilen. Nu sover han så sött i sin säng.

Bilder från dagens gungning :)


Söööt!!!


Dumt att titta på mamma :)

Tänkte även visa Willes morron bestyr och jag kan även säga att han har inte ärvt det av mej ;)
Hmm.........

Vad är det med karlar och läsa på toan!!??!!

Orkade inte hålla den tjocka serie tidningen längre :P

Han satt där länge men det kom inget i pottan, men han gjorde ju momentet iallefall :)
Och oavsett om jag har badrummet fullt med tidningar så älskar jag ju dom iallefall :)

Det var allt just nu......

Bye bye

Lunch på stan och sen Tellby

Efter jag pratat med Bosse på Blomsterlandet så åkte jag till skägget och shoppade mej nya skor. Inga vinter skor men ett par andra snygg skor. Lite strumpor till Wille och nya vantar till mej kom visst oxå med hem. Efter det mötte jag Kim och hans kollega som hade sin sambo med sej oxå. Vi käkade lunch på Lind´s på Ikano innan jag åkte hem och hämtade Wille. Wille o jag gick hem efter dagis och käkade mellis. Sen ringde vi till Ninni och Emme och fråga om de ville med till Tellby lekplatsen. De var på som alltid. Vi lekte väl 1 timme lite mer sen kom även Kim dit. Vi drog ganska snart efter det ner till Hemköp och handlade lite till kvällsmaten. Gröt idag och Wille åt en tugga sen konstaterade han att gröt var inget för honom. Efter det följde Kim med David som extra föräldra representant på nåt möte om dagis. Jag badade Wille och la honom och nu sitter jag här. Eller ja jag har röjt upp i köket oxå och diskat.
Hade hoppats på stavpromenix men det verkar som mötet drar ut på tiden så vi får väl se. Annars får det bli efter lämningen på dagis imorron. Det var väl det hela idag. Förresten som sagt på måndag drar jobbet i gång. Det är lite pirrigt. Det var ju ett tag sen :) men jag hoppas det går bra. Får lita på Kim. Han sa : Det är som att cykla. Man glömmer aldrig hur man gör. Litar på det :P



All fore now........Bye bye


Tidig morgon

Japp redan duschad o klar 07.00. Skönt det med men det är ju nästan skönare o få ligga länge i sängen :) Sen vaknade Wille strax där på. Fixade iordning honom på studs och sen fick han frulle och sen titta på bompa 10 minuter innan det var dags att dra. Vi skulle nämligen besiktiga bilen 08.20. Han fick följa med på det innan jag lämnade honom på dagis. Men han hade nog kunnat vart på bilprovningen hela dagen utan problem. Det var grejer tyckte han. Inte bara han ska jag säga, fanns nog inte en besiktnings gubbe som inte pratade och skojade med Wille. Så det kanske slank förbi ett par bilar idag som inte skulle gjort det igentligen hahahaha. Efter det så bar det som sagt av till dagis. Nu sitter jag här och ska snart in till stan igen. Ska till Blomsterlandet och få lite tider som jag ska jobba. Börjar på Måndag. Ska bli skönt att komma hemifrån även om det inte är mer än kanske halvtid. Ska bara bli såå skönt att göra nåt annat än att gå på stan, städa,slappa och slöa. Hihi fast det har vart skönt oxå nu när jag får fundera på det. Jaja jag hoppas det känns bra att komma ut o se lite annat folk o få göra nåt helt annat mot vad jag gjort nu i snart 2 år. Fast det oxå har vart en underbar tid :) Känns som det var igår jag låg på operation för snitt och min älskade Wille kom ut till oss. Som vi hade väntat........och när han kom var allt bara så perfekt, han var perfekt och ja allt helt enkelt var perfekt :)




Ja det var då det som sagt snart 2 år sedan.

Nu ska jag ta mej en frukt och kolla igenom corren. Sen blir det att åka in till stan IGEN.
Byebye

Go´morron och Hejdå

Ja en god morgon har det verkligen vart :)

Nu blir det frulle och sen bär det av på vår ordinarie Tisdags resa till Vadstena :) Höres senare antar jag.

Bye bye


Då var det gjort oxå :)

Storstädningen eller ja......... Jag ska torka av golven när jag hämtat Wille.
Känns som det har vart fullt ös idag :) Men det är skönt, och mer blir det. Japp vid 15.00 ska jag vara inne med vår bil på Citroen Autopartner på direkt order från dom det var visst nåt med nån termostat som skulle bytas omgående och i samma veva får vi på nya vinterdäck som vi beställt. Skönt!! En sak mindre som hänger över en.





Under tiden bilen är där så får väl jag gå på en lite shopping runda :P Vad passande!! Hihihi
Bye bye


Då var den gjord...

Rundan!!! Skönt och friskt att gå i den lite kyliga luften.


Ny vecka!!

Japp då var det åter igen måndag. Dagis dags om ett par timmar cirka. Jag ska ringa af men de har väl som vanligt inget vettigt att säga :P Sen blir det stan. Ska köpa mej nya skor. Ska även lämna in ett par på omklackning. Sen blir det väl inte så mycket mer. Börjar bli så less på att gå här hemma o dra. Hoppas verkligen Bosse snart ringer o säger att nu är det dags för dej att komma o jobba. Håller tummarna nu stenhårt på att det blir denna vecka. Blir ju knäpp av att gå här hemma som sagt. Nu är det väl frukost dags för Wille och mej. På den lilla stund jag suttit här har han hunnit riva ut typ hela sitt rum i vardagsrummet. Hihihi men men då har ju jag nåt att städa undan sen :P

Det var allt just nu!!
Bye bye


GRATTIS

Får jag inte glömma säga till min älskade barndoms vän Linn Karlsson på födelsedagen.

En gammal Bild från gamla goda tider :) Hahahaha
Hoppas du haft en fin dag. Kramar!!


Helgen

Ja helgen......vad ska jag säga?? Den har vart bara bra som vanligt igentligen :) Vi var i Vadstena o hade halloween fest i fredags. Barnen var ute o busa och tyckte det var skoj. Wille fick dock inte följa med men han hade sin skelett dräkt hela kvällen o ville helst inte ta av den när det var dags för pyjamasen :P
Vi sov över hos mamma och efter frukosten i Lördags så tog jag o lånade mamma´s stavar och släpade med mej en mindre happy man :P på en runda. Det var såå skönt har tyvärr vart lite dålig på att gå i veckan så det blir ändring på det från och med imorron. Sen blev det lunch och sen hemfärd för oss. På kvällen kom mamma till oss och stannade till nyss. Vi har vart på lite shopping idag jag, mamma och Wille. Det var en jätte trevlig dag. Tack mamma/ mormor :)
Wille tittar just nu på hitta Nemooch nu klev min man innan för dörren :)  Så nu blir det kvällsmat ( lasange ) och mys med familjen resten av kvällen eller ska man ta en runda :P hahaha får se hur det blir.

Bye bye

Mina älsklingar!





RSS 2.0