Min resa har börjat....

Jag har nog inte insett det ännu men idag när vågen visade mer än 6 kilo minus så kom jag på att det kommer ju bara bli mindre o mindre nu :) Samtidigt som det är svårt att fatta det........jag fattar inte hur mycket jag än försöker fatta så fattar jag inte!!!! :P Virrigt värre men så är det.
Jag har druckit endast modifast 4 gånger om dagen i 9 dagar idag och ska drick det till på söndag. Måndag ska jag vara på Ersta 07.15 för att förberedas inför operationen :S Jag är sååå nervös!! Inte för själva ingreppet det är narkosen jag är rädd för men jag hoppas jag vaknar upp ur den ganska pigg o inte risig o mår illa o liknande. Försöker tänka att allt ska gå bra vilket jag verkligen hoppas men ibland kommer de dumma tankarna att tänk om.......ni vet som man kan tänka om mycket. Nog om det som sagt jag ska göra detta för att leva längre må bättre o finnas för min familj längre. Har ju ännu inga följd sjukdomar men de kan komma fortare än man tror. Har nära vänner som har fått det o inte hunnit bli 35 ännu :S Så det här är ett bra beslut det vet jag. Mamma opererade sej för 8 veckor sedan o har gått ner 20 kilo redan :D det är bra gjort :) plus att hon mår hur bra som helst ♥

Nu ska jag snart bege mej till stan. Har några små ärenden sen blir det hem och knalla ner o hämta Wille på dagis :)


♥♥♥♥


♥♥♥♥

Jag älskar er!!!!


Ikväll ska vi till Ninni o fira henne. Hon fyllde ju den 19:de så det är väl på tiden :P

Nähä dags att göra sej redo för stan.

Byebye

Tack!! :)

Som de flesta vet så dricker jag ju bara Modifast just nu och Kim oxå.

Så hur glada blev inte vi när Wille blev bort bjuden på middag ikväll hos Alizia. Spagetti och kasslergryta med cyrry!!! Jätte gott såg det ut för att vara ( fick ju inte ens smaka lixom ) och när vi kom hem och Kim frågade om maten var god så var betyget: Ja jätte gott :) Vi tackar såå mycket!!

Sen passade jag ju på att mysa med Jack såklart. Han växer såå fort!! Han både skrattade och pratade med mej idag :) Mys! Sen somnade han så gott i mitt knä så man ville ju helst inte gå hem o lämna honom ifrån sej ;P
Alltså inlägget kan väl sammanfattas med att vi har underbara vänner eller ;)





Bye bye

Funkar!!

Ja det funkar att bara drick modifast visst är ag lite hungrig imellanåt men det får ju gå. Trodde jag skulle ha svårar för det men med inställningen till att det är så kort period nu så kommer det gå SKIT bra :)

Har vart på ams idag o de sa väl inget man redan visste eller nåt nytt kanske men inget jag behövt åkt dit in för att höra :P

Ska strax åka o hämta Wille på dagis. Vill så gärna gå men min fot säger eller rättare sagt idag skriker den NEEEEJJ!! tyvärr!! Igår kväll trotsade jag smärtan och gick rundan med Madde och stavarna och det var kanske inte det bästa men det var skönt men som sagt inte idag :( Vet i faan vad det är men nåt är verkligen fel i min höger fot och svårt att beskriva är det oxå.......blir det inte bättre fram till måndag får jag nog gå till VC med den.

Vad som händer i eftermiddag vet jag inte men vi är nog ute en stund när vi kommer från dagis och sen blir det nog en sväng in till stan och till Stadium o köpa ett regnställ till Wille :) det han har på dagis är så slitet o fult det är ju från Elin´s dagis tid :)

Sen ska väl Wille få lite mat även om inte jag eller Kim ska ha något :) får se vad vi hittar på. Nä ska göra mej redo för att åka o hämta Wille plutten :)

Byebye




GRATTIS!!!

Ninni 34 år idag!!! och 10 år sen vi började umgås och blev kompisar i år oxå :) Puss o kram o hoppas du får en jätte bra dag!!


Ninni & Wille första gången hon var barnvakt :)


Flyt.....

Japp idag började flyt perioden då. 14 dagar framåt men det ska nog gå bra hoppas jag. Jag har den inställningen iallefall :) Jag gör det här för mej själv och min underbara familj och mina vänner. Jag har fått så mycket från mina vänner och familj att det kommer gå bra och liknande så det känns så skönt :) att de tror på mej!!

Bye bye

RSS 2.0