Det är nära nu.....

Ja till många olika saker är det nära nu :P Jag längtar sååååå mycket men samtidigt inte konstig som man är :P hahaha

Allefall en sak jag är säker på att jag längtar till är semestern :) Kim går på semester om 3 veckor och Wille har 2 veckor kvar på dagis innan det blir sommarlov. Men han trivs på dagis och vi hoppas det ska bli bra på vårat ny/gamla dagis sen i oktober. Men blir det inte det så får man ta tag i det då vi ger det en chans iallefall har vi kommit överens om. Åter till semestern. Inget inbokat har vi men lite planer har man ju alltid. Ett par nätter på hotell i Stockholm såklart det är ju tradition och Ullared såklart men sen vet man ju aldrig eller jo Kolmården såklart :) Det är skoj för Wille som gillar djur och att kusin Elin ska med är ju bara ett plus.

Nähä om man skulle komma in i den där duschen nu då o sen gå ut o njuta av värmen :) Innan man ska hämta Wille och åka ner mot Vadstena och vara där tills imorron. Mamma/mormor har ju börjat sin semester i dag. Ska även leverera tupperware grejerna till de som bor där nere. Hoppas på att värmen o solen håller i sej nu resten av sommaren eller vad tycker ni??!!





Bye bye

Midsommar

Den firades i Loftahammar med Willes farfar o farmor. Där var även Willes faster med familj. Vi hade mycket trevligt och åt god mat. Vi klädde midsommarstången och dansade runt den och badade i det ved-eldade karet. Skööönt!! Vi började även med utbyggnaden av stugan som vi bor i där :)
Bilder kommer nedan


Bordet dukat för sill lunch.....

♥♥♥

Wille och kusin Saga i deras pool som farfar o farmor köpt till dom :)

Kusin Tyra fick vara med på ett litet hörn :)

Fisken själv :) vill inte gå upp...

Då tog vi ett bad i karet i stället.......

Dans runt vår lilla stång :)

Fram på nattkröken tog sej pappa Kim ett varmt bad ♥

Dagen efter tillbringades så här hihihi

Vi hade det underbart!!

Bye bye


Fixat!

Idag har vart en riktig fixar dag. Vi har vart o storhandlat på Maxi, köpt nya skor till Wille IGEN!! Vi har planterat på baksidan i nya krukor som inhandlats idag och vart o tagit hem våra ute möbler till baksidan :) Framsidan har vart klar länge men nu kändes det som det var dags för baksidan o bli lite snygg oxå. Och det vart den verkligen vilken skillnad. Hoppas vädret kommer nu oxå så vi kan sitta där ute mycket och grilla och äta gott :) Nu ska jag o min man mysa med nån bra film i soffan innan det blir dusch och att hoppa i säng. Imorron är det dags för dagis igen och jag ska till Arbetsförmedlingen :S inte så skoj men lika bra att få det gjort.

Wille har ej sovit middag idag och då ser det ut så här vid matbordet...

Detta är inte idag men det såg likadant ut nästan hihihi

Bye bye

Examen och kalas

ja men inte för mej..........hihihi
Wille och jag var i fredags i Domkyrkan och tittade när min kusin Carina tog emot sin sjuksköterske brosch ihop med sina klasskamrater. De har kämpat hårt i 3 år för att få den. Nu var det dags och det var jätte kul att få vara med. Vi var oxå hembjudna till hennes mamma och pappa på god mat efter det och kaffe och tårta. Det var trevligt och som sagt vi ses ju inte allt för ofta :) Wille ställde väl till med lite hyss men men sånt som händer. Vi fick dammsuga upp popcorn 2 gånger från hela tv-rummet typ och sen gjorde han en mindre krigsmålning på Hugo som är Carinas son för er som inte vet. Och när han inte fick det så ritade han sej själv i hela pannan. Som sagt det händer mycket när man inte är i närheten :) Och tilläggas ska att han på morronen hann med att måla våran tv orange medans jag duschade. Hmmm..........pappa Kim fick gno i 20 minuter för att få bort det men tillslut försvann det :P. Skit ungen.....men vi älskar ju honom ändå :)
Bilder kommer nedan men de är inte så bra.....


Mormor o Wille i Domkyrkan

Wille och Hugo i Kyrkan

En lite suddig Carina på väg fram i Kyrkan :)

Har precis mottagit sin brosch i kyrkan :)

Wille och jag sov över hos mormor efter kalaset. Lördags förmiddagen spenderades med syster och Lasse och Elin såklart. Wille och jag fick lunch där och sen åkte vi hemåt till nästa kalas. Alizia fyller 3 år idag men vi firade henne igår. Vi hade köpt 2 stycken Dora böcker och ett Bamse lotto. Den ena boken hade en musikspelare med tillhörande 4 skivor den var uppskattad. Barnen spelade och dansade. Vi fick grillat och det var mumma. Sen byggde Kim hyllor i deras förråd och Madde och jag lastade in sen när det var klart. Sen blev det lite fotboll och sen gick vi hem. Vi tackar för en trevlig eftermiddag/kväll som alltid :)


Wille med bästisen Alizia som idag blir 3 år. Grattis!!!!

Byebye

RSS 2.0