Vad tiden går fort!!!

Ja vart tar den vägen?? Tyckte det var igår Kim och jag sa JA till varandra på Ljungs slott :) Men det har gått ett helt år på fredag!!

Vi åker på en Weekend till Stockholm fredag till söndag bara Kim och jag det ska bli mysigt :) Bo på hotell och bara ro om varandra. Wille får vara hos mormor och  hos Moster med familj :) Det tackar vi för!

Bjuder väl på en bild .......


♥♥♥


Världens sötaste♥

Byebye

Ja vad säger ni om jag säger.......

att Wille har öroninflammation igen!!?? Jupz så är det. Vi slutade med penicillinet i fredags och igår började vi en ny kur mot dubbelsidig öroninflammation SUCK!! Men vi hade en ny trevlig läkare han var noggrann. Så nu har det skickats en remiss till en specialist och sen blir det troligtvis rör i öronen. Då ska allt bli mycket bättre säger dom. Inte bra för Wille att äta all denna medicin heller. Vi har det tufft och han har det tufft det är påfrestande helt enkelt så när han sa att det skulle tas tag i nu så kändes det Jätte skönt. De gjorde även en ny näsodling eftersom han är väldigt snorig hela tiden. Får se om det visar nåt.......


De här är vi bra på att använda hemma hos oss :P

Wille har oxå lyckats dela med sej av sina baciller till Alizia hans pompis som han pratar om hela dagarna just nu :)


Wille och Alizia på Wille´s 2 års kalas :)

Han har även delat med sej till mormor som nu ligger hemma i lunginflammation :S Krya på dej "momo"





Idag har vi vart effektiva här hemma. Vi har storstädat över allt eller inte fönstren för jag vill vänta tills de har vart här o sopat upp gruset på gångarna. Sen kan man ta fönstrena. Vi har tvättat 7 maskiner. Sen vid 16.00 cirka åkta Madde och jag in till stan för att shoppa lite. Hittade dock inte så mycket :S Det är väl typiskt bara för man skulle shoppa loss. Men det blev en snygg t-shirt till Wille och nya gummistövlar till honom. Sen än stor handel på MAXI då såklart. Skönt att ha det gjort.


Bye bye

Förresten......

kan ju även nämna att Wille äter penicillin igen. Japp i fredags eftermiddag fick vi ringa VC. Då Wille säger att han har "dont i sitt nöra" och vi fick komma ner så vi slapp Jourcentralen då klockan var 16.35 när de ringde upp. Det tackar vi för. Jourcentralen slipper man gärna. Väl där konstaterade hon att det var en öroninflammation i höger öra denna gång. Vi åkte hem med penicillin. Dagen efter då han inte längre hade nån feber så tänkte vi att vi sticker upp till tropicariet i kolmården. Kul tyckte Wille när vi sa at vi skulle åka o titta på fiskar och hajar :) Han somnade i bilen på vägen dit och när han vaknade så var ögonen helt röda och det rann var ur dom så då hade han även fått ögoninflammation :S som om det inte räcker med en sak.



Bye bye

Shopping!!





Ja som ni ser på bilderna var det ju till Wille såklart man har shoppat :D Skorna var ju behövliga nu när vi inväntar VÅREN!!! Vart nu den blev av :S Men sen kunde jag inte låta bli det andra. Eller först skulle jag bara ha tröjan. Den hade jag nämligen sett på en annan blogg jag läser o tyckte den var lite cool med en annan färg på ena ärmen. Men väl inne i butiken hittade jag byxorna o de är såå mjuka o tunna så det fick bli sådana oxå. Wille är ju bastun själv så de blir perfekta till honom. Nu är det bara en sak som blir svårt :S Det är att förklara för honom att man inte kan de där skorna förrens det blir lite varmare ute :P Han har dom på sej inne o blir tokig om man säger att han ska ta av sej dom hihi. Det är sånt man får ta helt enkelt. Blixten Mcqueen is the shit nämligen :P

Bye bye


Wille´s mormor och gammel mormor på besök

Japp idag har som sagt mormor och Gammel mormor vart på besök. De kom lagom till lunchen o det bjöds på kasslergryta och ris med sallad såklart oxå :) Det var uppskattat. Vi har tittat på kort från jag var liten och pratat skit och fikat på eftermiddagen innan de åkte hem igen. Wille blev som vanligt ledsen när mormor skulle åka för han vill så gärna följa med henne hem. Han älskar sin mormor♥ Vi ska åka till mormor på torsdag och stanna till fredag. Min syster med familj är nämligen i Idre och åker skidor. Vi ska ge dom en överraskning tills de kommer hem på lördag. Min syster kände innan de åkte att hon inte hann med sitt hus o städa av det o liknande så mamma och jag och Wille då :P hade tänkt städa det ordentligt tills de kommer hem på lördag :D Snällt va??!!


Här är familjen Stenmark hahahaha!!

Bye bye

Årets första.....

Sandkakor har bakats!! :) Japp det var ju trevligt men sen idag så kollar man upp och ut o ser detta j**vla vita täcke ute igen. Sur är rätt ord att man blev. Men men våren kan ju inte vara så långt borta. Solen har ju lyst lite idag oxå fast det vart vitt ute :)






Bye bye

Vad har hänt??

Det har nog inte hänt mega mycket sen sist. Jag vill fortfarande att det ska bli vår helst igår :P Wille har vart på dagis hela veckan men igår började näsan rinna lite igen men peppar peppar så hoppas vi det stannar vid det :) Vi har vart o kollat på ny lägenhet men tackade nej. Den föll oss inte alls i smaken fast det var en sån vi velat ha. En enplans 4:a här i brunnby på botten dessutom men den var inte alls som vi tänkt oss. Men nu ska vi snart förhoppningsvis kolla på en 2 plans istället så får vi se vad vi tycker om det. Svårt det där med lyor tycker vi. Vi trivs ju bra i den vi bor i samtidigt som vi skulle vilja ha ett rum att ha datorn i och slippa ha den i kläkammaren. Men men vi får se många som vill ha dom ;) :P

Wille har hunnit med att känna på strykjärnet en dag om det var varmt och det kan man ju säga att det var. Tummen bestod av en stor vattenblåsa hela den :S

Har även hunnit med gymmet 2 gånger denna vecka och 2 rundor med stavarna. Storhandlat och hunnit städa lägenheten. Gud vad man hinner när man är arbetslös :S Vill inte vara det mer. Men jaghar även vart på kunskapstorget o kollat in lite utbildningar. Får se vad det blir har ej bestämt mej ännu.

Nu kom mannen hem. Nu är det äntligen helg. Sköönt!!!! Vi har direkt inga planer för helgen och det är skönt. Känns som man vart uppbokad och att det har vart nåt hela tiden länge nu med sjukdomar o allt.
Ikväll blir det såklart Let´s dance och man bara måste ringa rösta på Magnus. Dels för han är bra och dels för Kim jobbar ihop med hans fru :) hihi.

Nä nu blir det mellis och sen åka in o se om vår canvas tavla på Wille är klar som vi beställt. Hoppas!!

Mina älsklingar♥


Förra sommaren!! Längtar till värmen.....

Bye bye

Någon mer som känner så här????


Mer sjuka

Eller Wille rättare sagt vi fick avbryta pencillin kuren då den slagit ut hans bakterie flora i magen :S Helt kapputt är han i magen han har båda kräkts och bajsat men mest bajsat. Första man tänkte var att nu är han magsjuk oxå men så var det inte. Han har som sagt var ätit för mycket medicin sista månaden så de rätta bakterierna är puts väck. Så nu äter han dofilus och dricker proviva och vitt bröd så får vi se om det hälper annars fanns det visst några droppar på Apoteket som vi kunde använda oss av. Hoppas allt vänder nu. Nu får det vara nog med detta.

Byebye

RSS 2.0