Pappa lediga :)

Idag har Pappa Kim åkt på en liten fiske resa. Han är inte så långt bort men ändå inte hemma :) Jag hoppas han har skoj o får mycket fisk (bara han inte tar hem nån). Känns konstigt här hemma när man inte är själv så ofta. Saknar dej älskling♥ Men nu har jag styrt o grejat ganska mycket med CV o skurat kattlåda o sånt som verkligen behövdes så tiden har gått fort. Sen tänkte jag att Wille kan ju ligga i vår säng inatt när pappa är borta. Han la sej där o drack välling och jag läste o när vällingen var slut så sa han bara: sova Willes säng i Willes rum så det var bara att flytta honom o han somnade som en stock :P Min lilla sötnos :)


Wille 4 månader♥


Byebye

Tupperware

Ja i Onsdags hade jag plastparty. Först kändes det som jag inte hittat nåt folk som ville komma men vardagsrummet vart fullt. Hon fick sälja för närmare 4000 kr så det var helt OK. Lite kul att ha nåt sånt där ibland. Det blir nog nån mer gång men näst på tur står Camilla nu att ha plastparty den 11 Juni.


Finns mycket fint och det är bra kvalite men det kostar ju lite grann så man får köpa lite i taget :)

Bye bye

Ny mobil

Ja så går det när man tappar den man har i SKURHINKEN oops!!! :P hihihi Ja jag storstädade här hemma o så skulle jag bara göra det och bara göra det o så stoppade jag den lite snyggt innanför bh bandet och böjde mej ner för att vrida ur trasan.............och plums!!! ner i hinken.

Ja den gick verkligen sönder på en gång den fräste och morrade och bilden i displayen hoppade runt upp och ner. Vi tog bilen på kvällen o åkte till elgiganten och köpte mej en ny :)

Denna.....


Hel touch screen. Tar väl ett tag att vänja sej men jag är nöjd än så länge :)

Bye bye

Studiedag

Ja idag är det studiedag, vad vi ska hitta på är inte bestämt ännu. Jag vet att jag skulle behöva åka till stan en sväng o byta ett par saker men frågan är hur pigg Wille är på det :P hahaha antagligen inte så pigg på det. Men åker man nu så är det ju snart gjort plus att Wille behöver nya skor IGEN!! Han har slitit ut 4 par redan i vår på denna j****la BobbyCar. Hmm men han tycker den är såå rolig så det är väl bara att köpa skor o se glad ut :S antar jag. Nån som har nått tips!?!

Nähä fixa till sej lite då o sen hoppas på att Wille vill åka till stan :P

Byebye

Bilderna

tyvärr är de tagna med mobilen då vi glömde kameran hemma.....


Wille matar kossorna i loftahammar..


Söta...


Trehjulingen var med såklart :)

Det var väl dom som var skapliga....

Byebye

Långledigt

Ja det är vad det har vart och det har inte vart helt fel.

I onsdags slutade Kim tidigt och vi packade ihop oss för att åka ner till svärmor och svärfars hus i loftahammar. Vi åkte från fint väder till åskväder :S Men men det gick över o det vart uppehåll. Kim´s syster med familj var oxå där. Vi åt gott och drack gott och pratade om allt o inget. Vissa drack mer än andra :) Hihihi!! Dagen efter gick vi promenad efter frukost och gick ner till havet och vi plockade blommor och barnen matade och klappade kossorna. Vi var kvar till sena kvällen då begav vi oss hemåt. Skönt hade vi det o Wille trivdes som fisken i sjön han var nog inte inne mer än när han sov haha

Fredagen ägnade vi åt att stor städa här hemma och efter det åka och storhandla. Mamma kom hit på kvällen och vi åt tacos och sen var det dags att sova för lördagen bar det av till stockholm :) Det var riktigt skoj. Vi var på Junibacken och det är ju såå fint! Wille älskar sagotåget. Sen vart det färja över till slussen och gå igenom gamla stan och upp till Tandläkaren. Sen åt vi gott och strosade sakta ner mot slussen igen för att ta färjan över till bilen och fara hem igen. Trevlig dag!

Idag har vi vart o shoppat blommor till framsidan och planterat dom och klippt gräset. Så nu är det fint där bara baksidan kvar :S Wille har lekt med Alizia hela dagen och så avslutade vi med grillning med familjen Holmström. Alltid lika trevligt :)

Imorron är det studiedag på dagis så vi får se vad Wille och jag hittar på.
Nä nu är det dags att se robinsson, spelade in det igår då vi inte var hemma :)

Bilder kommer imorron...

Bye bye

Uppe med tuppen :S

Ja det är vad vi var idag eller det var inte frivilligt. Wille var så snäll o låg inne i sin säng i började sjunga 05.55 cirka :P Hihihi samtidigt som det var kul att höra :) Men man är ganska trött nu. Ska lämna Wille strax på dagis och sen hem o dammsuga. Idag ska jag även försöka ta tag i CV och personliga brevet som ska skrivas om lite grann. Ska även söka ett par jobb.



Nä lämna på dagis var det ja :P

Byebye

Jag älskar min man!

Man blir glad när man får en liten present :) Idag efter Kim kommit hem från jobbet så skulle jag kolla en grej på datorn. Och vad står framför tangentbordet. Ett litet guld paket :) I det var det en berlock till mina pandora smycken:)


Den här fick jag.

Nä nu blir det tv ett tag innan sängen.
Bye bye

Ingen lust!!

Nä har verkligen ingen lust med nåt. Fast jag har en del som jag skulle behöva göra. Bland annat har jag lite grejer jag skulle behöva lägga ut på blocket. Sen har jag ett CV att skriva och personligt brev inte roligt. Idag skiter jag i de grejerna för jag har som sagt ingen lust.

Wille sover middag nu och sen blir det att gå ut i eftermiddag. Skönt!! Wille älskar att vara ute och vill inte alls gå in sen när det är dags Längtar tills det blir riktig sommar nu :) Vill ha värme och sol!!!

Byebye

Då var det dags för.....


Byebye

Grillat

det är alltid gott konstigt nog :)

Ja vad har vi gjort en dag som denna. Vi gick ut efter frukost o rensa ogräs mellan plattorna på altanen och utanför på baksidan. Sen undrade Alizia om Wille ville komma o leka med henne. Så vi tog med oss fika och gick en våning upp. De hade saknat varann det syntes :) Sen vart det vidare lek efter Wille sovit middag och sen grillade vi tillsammans. Trevligt som vanligt :)



J....vl maskrosor!!!!

Imorron är det dags för dagis igen :) Wille längtar kan jag tro så han slipper sin tjatiga mamma ett tag hihi tycker inte att man gör nåt annat än säger nej nej nej o gör inte så och var snäll........Usch! Men man kan ju inte låta det vara bara han måste ju lära sej rätt o fel. Men som sagt man känner sej väldigt tjatig när han bara testar o trotsar hela tiden. Hoppas det går över snart men då är det väl snart dags för en ny trots period :) hahaha

Nä slänga sej i soffan med mannen ett tag innan det blir natt natt!!

Byebye

Kanske en sån här.........

mmm jag kanske har bestämt mej men är inte hundra ännu :S velig som man är.........  :P


Den finns i många fina färger dessutom :)



även svart och vit finns. Men som sagt har ju lite svårt att bestämma mej hahaha!!!

Nu ska vi gå ut i regnet o rensa lite ogräs :P

Byebye

Morgon

Japp och vad ser man ute?? SOL!! Det gillar vi :)

Wille är på bra humör än så länge hihihi hoppas det håller i sej. Skulle behöva packa in honom i bilen o åka o handla på maxi. Vi får väl se vad han säger om det. Vi har haft en lugn o skön morgon iallefall och det är alltid skönt. Ätit frukost ihop o pratat. Nu hamnade jag här o Wille tittar på TV. Ska göra oss redo för att gå ut antar jag i solen :)


Bye bye

Uppdatering ...... äntligen :P

Hahahaha ja det är dåligt på den fronten. Men nu tänkte jag mej ett litet inlägg :P

Bättre sent än aldrig eller vad säger man........

Vad vi har gjort sen sist jag skrev tänker jag inte gå in jätte mycket på. Dagarna rullar på och speciellt nu när vi haft så mycket sol. We like it !!!!

Jag har hunnit med en tripp till Ullared med Emme och Ninni. Det var najs!! Vår weekend i Stockholm var underbar. Vi hade Kanon väder och satt på olika uteserveringar och drack gott och åt gott. Riktigt mysigt hade vi det.

Idag har jag vart hos Milla på förmiddagen. Lovisa var där oxå, det var riktigt trevligt. Tack för pratstunden. Alltid kul med gamla minnen eller vad säger ni??

Igår var jag duktig och lämnade in ansökan till skolan till hösten. Inte många som blir antagna men man kan ju alltid hoppas :) Annars knallar dagarna på. Wille är på dagis o jag söker alla jobb jag kan hitta men de växer ju tyvärr inte på träd :S
Har vart på utvecklings samtal på dagis idag och allt var bara positivt. Skönt det!! Imorron är vi lediga från dagis och får se vad vi ska hitta på. Wille är ju ganska trotsig just nu så det beror på hans dagsform vad vi hittar på :P

Nähä dags att hoppa i kojen

Bye bye


♥ Wille 4 veckor gammal♥

RSS 2.0