Eftermiddagen

Hämtade Wille klockan 14.00 och var inte hemma förrens runt 16.00 hihi. Vi träffade cecilia och Lovisa i lekparken och Wille skulle promt gunga så vi blev kvar. Trevligt o prata lite skit :) Sen gick vi hemåt och Wille följde efter en katt här ute så vi hamnade utanför Marina för det var deras katt hon kom ut o prata lite skit oxå. Men sen gick vi hem :P Väl hemma så började Wille leka med sina bilar och ville se på en film. Jag kunde då passa på att fixa med tvätt och diska och påbörja maten. Nu har vi ätit för en stund sen och väntar nu på att pappa Kim ska komma hem :)

Imorron blir det ju dagis igen för Willes del och jag tar  nog en sväng till gymmet igen. Det är skoj som tusan. På eftermiddagen skulle vi behöva besöka maxi eller city gross och handla lite grann. Får se vart det bär av.

Nähä nu blir det tv ett tag tills mannen kommer hem.


En bland de första gung turerna :)



Ser ut att gillat rejält redan då.

Bye bye

Gym

Japp nu har jag vart o tränat en och en halv timma på gymmet. Skööönt helt genom svett men det visar väl att man gjort nåt bra :)



Nu ska jag duscha och fixa till nåt till Lunch. Vet ej vad men nåt gott hoppas jag att jag ska komma på :) Sen är det snart dags att hämta Wille på dagis.

Bye bye

Ingen städning än....men maten är på G

Japp så fick det bli jag har plockat iordning och så inför städningen men Wille är en snabb rackare på att dra ut sakerna från sitt rum till resten av lägenheten hihihi snabbare än blixten. Men det funkar han måste ju få dra runt på sina saker. Det kommer ju vara så än i ett par år. Maten därimot är i ugnen. Köttfärslimpa och potatismos lingon och broccoli. Mums!! Sen får vi städa efter det :) eller kanske imorron :P



Bye bye

Det gick ju bra!!

Att lämna Wille på dagis alltså. Kul så man slipper gå ifrån gråtande barn. Direkt efter så gick vi rundan, Madde och jag. Nu ska jag äta lite frukt och duscha. Efter det blir det maxi med Madde och shoppa lite mat. Det är lite eko i kylen.




Bye bye

Lunch hos svärmor och svärfar och stavgång

Ja idag stod det lunch på schemat hos Svärfar och svärmor. Riktigt trevligt och god mat :) Wille gillar att åka dit fast det inte är så ofta som det borde. Men bättre sällan än aldrig :) Efter matan gick vi promenad runt stångån. Skönt fast lite blåsigt. Tyvärr som vanligt var inte kameran med. Måste bättra mej!!

Vi blev kvar länge vi var där vid 12.30 och kom inte hem förrens 18.30. Trevligt trevligt!! Måste göras snart igen :)

Väl hemma blev det kvällsmat. Den var redo och bestod av Spagetti och köttfärssås till Wille och mej. Kim fick tacopaj. Bra med matlåder ibland. Gott var det. Direkt efter det så frågade jag min stavkompis om hon hade lust för en runda. Och till min tur så hade hon det :) Tack det är alltid lika trevligt :D Så vi är hemkomna för ett tag sen och nu ska jag duscha och sen ska vi se på film innan det är sängen och imorron upp tidigt och gå med Wille till dagis igen. Han är helt inne på att gå till dagis nu men vi får väl se vad han säger när jag inte ska stanna där imorron. Hoppas allefall det går bra och dessutom ska vi ju ha sällis med Alizia så då går det nog bra :)




Kompisarna :)

Vad står på schemat imorron då när Wille är på dagis. Jag tar rundan med stavarna direkt efter jag lämnat Wille på dagis. Efter det skulle det behöva handlas på Maxi eller liknande. Sen har nog strax klockan blivit dags för att hämta Wille igen :) Sen kommer ju allt annat till matlagning och sen finns det att städa och annat. Men det hinner jag nog med innan veckan är slut hoppas jag :P

Byebye

Bra julklapp

Japp! Jag har nu just klivit ur badet. Skööönt!! Jag fick nämligen eller läs vi fast det är bara jag som kommer använda det :P Jo av våra vänner i julklapp badsalt och doft ljus och bodybutter i samma serie från apoteket. Jag har nu testat det och det var underbart och det doftar såå gott :) Det var skillnad från att bara ta ett vanligt bad. Underbart Jag säger STORT tack till ER. Det var en perfekt julklapp.

Vi har innan det tränat 40 minuter var på WII fit brädan. Den är en bra grej. Bra investering.

Tidigare idag har vi vart en snabbis inne på tornby. Var på a:hs tyger och köpte svart rep till mina nya köksgardiner. Hoppas det blir bra när jag får upp dom för det orkade jag inte idag. Elin har även åkt hem till Vadstena efter att ha vart här i 3 dagar då Malin och Lasse vart i Stockholm. Nästa gång är det vår tur att åka dit. Det blir en hotell weekend i slutet av Januari. 31 januari till 2 februari Det ska bli skönt och då ska Wille vara hos dom istället. Byter lite :)

Ja sen är det ju snart åter till vardagen. Kim har ju vart hemma och ledig nu sen den 19 december. Wille ska börja dagis igen på Onsdag. Nu efter som jag är arbetslös igen så blir det tillbaka till 15 timmar i veckan.

Älskar min familj.....


Bye bye


Året som gått...

Mitt 2008


Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga.....

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nä faktiskt inte

Dog någon som stod dig nära?
Nä eller Zelma min lilla kisse....

Vilka länder besökte du?
Inga

Är det något du saknade år 2008 som du vill ha år 2009?
Mera jobb!

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
29 Februari och 3 April

Vad var din största framgång 2008?
Att jag blev 17 kilo lättare :)

Största misstaget?
hmm...kan inget komma på direkt.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nä inte mer än lite ryggont och vanlig förkylning.

Bästa köpet?
Handlar rätt mycket så det vet jag inte....

Vad spenderade du mest pengar på?
Wille!!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja att Kim svarade JA när jag friade :)
 
Vilken sång kommer alltid att påminna dig om 2008?

Många.....

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare...tyvärr...... 

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat ännu mer finns ju fler kilon som ska bort ;)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Shoppat....eller!?

Hur tillbringade du julen?
Vi var i Vadstena hos mamma.

Blev du kär i år?
Är alltid kär i min Man.

Favoritprogram på TV?
Csi är en favorit.

Bästa boken du läste i år?
Sen jag upptäckte suduko så har det blivit lite dåligt med läsandet tyvärr. Fick annars en bra bok men har ej börjat i den än hmm kanske är dags då jag fick den 27 augusti när jag fyllde år .

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade den med famlj och vänner.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
mmm mycket........

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Det som är skönt och bekvämt.

De bästa nya människorna du träffade?
Träffade nog inga nya människor eller jo det gjorde jag ju men inte på så sätt som ni menar här :)


RSS 2.0