Nya skor o promenad

Det var alltså inga problem o byta/lämna tillbaka skorna. Nu blev det ett par helt andra som jag inte ens provade förra gången. Men det var samma märke som dom jag har haft nu i 2 års tid :P Sitter som gjutet på foten o bättre dämpning o bättre stöd för hålfoten.Men jag fick lägga till ytterligare 400 spänn men det är det värt bara man har bra skor. Så 1400 kr slutade min skoaffär på. Jag är nöjd för de tog mej ju runt rundan nu på kvällen bra. Trevligt fast blött!! och inte att förglömma väldigt mörkt bitvis hahaha. Men vi hittade hem med våra stavar. Nu är Kim ute o går en runda han oxå. Här går vi väldigt mycket men det är skoj man behöver röra på sej. Så det blir väl dusch o sen TV en stund innan det är läggdags.
Imorron är det ju dagis o under tiden Wille är där så blir det vattengympa för min del. Det ska bli skönt, var ju inte förra gången då Wille var sjuk.
Tack för idag :)


Underbar Tisdag :)

Japp det är precis vad det har vart. Vi fick visserligen gå upp i ottan men men vad gör det när det händer så sällan. Wille kollade på " Bompa " o jag löste lite suduko :) Sen var det dags för frukost o sen dusch o sen bar det av till Blåsvädret för att hämta min Kusin vitamin Emma Svensson!!!!! Först skulle vi gått och mött henne men det regnade så det sket vi i hihihi. Vi åkte hem o tog det allmänt lungt o käkade lite frukt och pusslade alla Willes 6 pussel typ om o om igen. Sen åkte vi in till stan o käkade på Mc Donalds. Jag käkade sallad o Wille Happy Meal men det var inte mycket han åt. Emma käkade en smarrig Big Mac. Vi hade det trevligt o Wille älskar o titta på folk. Undra vart han fått det ifrån hahaha. Sen åkte vi faktiskt hem igen :O Ingen shopping idag :P Wille somnade på vägen hem o vi la över honom i vagnen o han sov i 2 timmar. Under den tiden hann vi med att gå igenom släkten vad man tycker o tänker om alla hahaha. Vi kom fram till både det ena o det andra men det håller vi nog för oss själva. Sen var det mellis och Emma fick kaffe. Sen kom kim hem o sen var det faktiskt dags för Emma att dra hemåt till Motala för att gå till veterinären med Lilla Saga. Hoppas allt kommer gå fint. 

Nu är maten på bordet o sen ska vi åka in till intersport o reklamera mina walking skor en är faan sne gjuten. Inget skönt alls hoppas att det inte ska bli nåt tjafs för jag vart ute en runda med dom :S.
Hoppas på en runda senare grannen;) hehe

Lite bilder innan jag ska äta.


Wille och Emma!!


Emmas hund Saga, såå söt :)

Ha det gott!!!
Bye bye

Måndag helt enkelt igen

Nu har jag lämnat Wille på dagis o det gick över förväntan. Trodde han skulle bli ledsen när jag gick idag eftersom han var hemma hela förra veckan. Men det gick jätte bra och det var ju tur. Det är svårt att gå när han är ledsen fast man vet att det är över bara jag är ute ur synfältet. Jag hade med mej stavarna såklart o har precis kommit hem från rundan. Det är skönt att komma ut bara man kommer ut o nu har jag gett mej faan på att det ska bli var dag o helst två gånger om dagen. Har precis ätit frukost, lätt fil med havrefras i och en halv rostis med prickikorv på. Så nu vet jag intevad som händer resten av dagen. Eller jo jag ska kolla över om det finns några jobb att söka o göra det isåfall. Sen finns det ju alltid nåt att plocka med hemma:)..........
Nä nu blir det duschen.........

Ha det bra så länge tjing :)




Hurtigt värre

Japp nu är jag hemma från en andra runda idag med stavarna. Men denna gången med min vän Madde oxå. Kul att snacka skit som vanligt :)  Tack för sällskapet.
Innan vi gick var Kim och Wille och jag inne på Coop forum o kollade hur det såg ut efter renoveringen. Det var okej men Maxi o Willys är nog bättre :P Vi köpte blöjor iallefall det behövdes och vi hade en rabatt kupong :P Nu ska Kim och jag se på film o mysa lite. Sen är det sovtajm igen. Imorron blir det dagis för Wille igen. Åter till vardagen :)

Go´natt alla.....







Rensade huvudet....

......med en låååång stavgångs promenix själv. Bara jag och min ZEN o stavarna såklart :) Jag var på dåligt humör när jag vaknade så jag bestämde mej för att det blir nog bättre bara jag kom ut o gick. Mmm det blev det oxå. Jag gick en längre runda än vanligt men det gick bra o fint väder var det solen sken o mycket folk var ute i rörelse. Najs!! När jag kom hem så var Kim och Wille ute o lekte med Davis och Alizia. Kim fixade även i tvättstugan. Jag gick in för att duscha men har ännu inte kommit dit. Jag blev såå seg. Vi har fixat mat och käkat o lagt Wille. Blev tomatsoppa idag till lunch uppskattades av mej o Kim men Wille sa : Nääe mat!!! Så vi värmade på en bit Tacopaj som var kvar sen i fredags o då åt han. Bra!! Nu ska jag slänga mej på soffen o Kim ligger o läser. Får se vad eftermiddagen bjuder på. Hoppas någon ringer om vår annons på Willes Liggvagn. Vi har lagt ut den idag. Håller tummarna för att vi får den såld.


En vacker bild på Göta kanal nu på hösten.......det var verkligen fint att gå där idag :)



Bye bye

Vi gick med vinst och Mamma Mia!!!

Jo loppisen gick bra idag oxå!! Inte mycket grejer kvar nu......så det är dags att be familj o släkt samla ihop lite skit nu igen som vi kan tjäna pengar på :P inte för vi behöver men det är lite charmigt att stå på loppis. Jaja vi blev 1100 spänn rikare idag iallefall.

Sen efter det så åkte vi och lämnade tillbaka Reima vantarna o mössan jag köpte härom dagen. De passade som sagt inte i färg alls så jag hoppar det. SYND!! Men jag hoppas hitta nåt annat:P Kan ju vara bra med vintermössa!!!  Åkte även förbi på Mediamarkt och köpte nya trådlösa telefoner. Sen hem och slappa........

Efter att ha slöat ett tag o pratat lite skit med älskade mamma så hoppade jag in i en dusch och klädde mej. Sen drog mamma o jag till MOtala där vi mötte upp Syster yster med familj. Vad skulle hända i motala ??? Jo vi gick och såg Mamma Mia!!!!!! Oj det var en film i min smak........Jag gillade den skarpt. Den kommer nog slinka in i min dvd samling så fort den kommit ut.

Nu är jag hemma efter att jag vart inne i stan o hämtat Emme och Micke som hade vart ute o käkat gott o druckit godare.
Hoppas eran kväll blev fortsatt trevlig :)

Nä nu blir det nog sängen för mej har ju vart vaken sen kl 04.30 i morse.
Go ´natt alla!!!



Min älskade mamma och min älskade syster. Tack för en trevlig kväll.

Familjen med nya skor :)

Japp efter lunch luren så tog Wille och jag bilen in till Tornby för att möta upp pappa Kim. Vi gick först till Stadium där Kim hittade sej ett par dojor meddetsamma...
Likadana som han hade sist bara en annan färg nu typ :P

Sen bar det av till Lind´s för en fika. Sen blev det Kalle P sko så Wille fick ett par Kavat skor som han fick på sej direkt för han åkte i raggsockor till stan. För jag tog honom sovandes i vagnen till bilen o tänkte inte på att han hade sockor och inte skor :) Efter det så blev det Intersport där jag hittade mej ECCO Walking sko.
Det är ju synd att handla i samma affär. hihihihi.

Sen på det blev det MAXI och där shoppade vi bara till Tacopajen vi gjorde till kvällsmat när vi kom hem o lagom när den var klar så dök mamma upp. Hon ska vara barnvakt till Wille imorron för vi ska ta en sista repa till Norrköping och stå på loppisen där igen. Se om vi kan tjäna ett par kronor igen.

Nu ska jag fixa matsäck tills dess och duscha o sen sova sen är det snart dags att kliva upp igen. Sov så gott allesamman. Höres imorron ..........

Fredag

Jo nu var fredagen här och Wille är tjurigare än tjurigast. Vet ej om det har med förkylningen och öroninflammationen att göra eller allmänt bara. Har fått på honom kläder och så nu .Bara jag kvar sen ska vi gå ut o gå en sväng tänkte jag. De har ju börjat bygga vår nya lekpark här brevid så där finns ju Grävskopor och lastbilar o annat intressant för Wille att titta på. Så promenaden brukar stanna upp där. Konstigt nog hehehe. Nää bäst att göra sej redo... Wille väntar :) Hörs sen....


Ankor, Norrköping & kalas

Jo det kanske låter konstigt men jag ska förklara.

Efter frukost frågade Evelina om vi ville följa med till kanalen o mata ankorna. Så vi tog cykeln o möttes vid albertina. Vi hittade ju hela 3 ankor som var sugna typ i 20 sekunder sen drog de hihihi var väl för mögligt bröd :P




Efter det tog vi och cyklade hem o då bjöds det på kassler och potatis och champinjonsås till Lunch ( tack syster för det )
Men det ville Wille inte ha så det slutade med att han åt en halv smörgås istället. Efter det och ett blöjbyte så tog vi bilen och hämtade upp Ninni i Härna och så bar det av mot Norrköping. Skulle till Babyland o shoppa Reima vantar och Reima mössa till Willes overall men jag är tveksam att jag kommer behålla det. Står på etiketten att färgen är den samma men när vi väl var hemma stämmer det inte. Tyvärr!!! Men men vi hade en trevlig utflykt med allt annat konstigt som hände med plast bitar som Wille körde upp i Ninnis näsa :P hahaha

Mellis utanför Babyland!





Ja efter det så blev det hemfärd för nu vankades det kalas igen för Kim. Nu ville grannarna komma oxå. Alizia var nog lite Wille sjuk oxå tror jag och det uppskattades av Wille oxå minsann. Det blev kladdkaka o glass och frukt cocktail kaffe o te och festis. Och mycket skit snack oxå hihihi sen lyckades vi flörta med vära män så vi fick gå ut med våra stavar när de var hemma o tog nattningen av barnen. Det tackar vi för :)

Här kommer ett par kort på Alizia i stan för ett tag sen när vi provade vintermössor och Alizia fastnade för sin egen lilla mössa. Sååå söt!!! Men såå hemsk mössa hihihi





Tack för en bra dag ALLA!!!
Kram

Öroninflammation

Ja det var vad Wille hade. Så nu är det penicilllin i 5 dagar 3 gånger om dagen. Han är sååå duktig inga protester när det ska tas fast han fick äckligt Kåvepenin utan smak tillsats.

Vi hade en skön eftermiddag hos mamma igår klockan blev 20.15 innan vi började göra oss redo för hemfärd. Jag skulle vägen om min syrra bara o hämta en matlåda till Wille. Efter jag hämtat den åkte vi hem. Det var väldigt dimmigt men vi tog det lungt o kom hem hela :)

Jag hann bara hem så ringde min mobil och det var min syster som ringde. Efter jag hade åkt ringde det tydligen på dörren hos dom och där stod grannens son och sa : Jag har kört över eran katt!!!!!

Vi tänker på Elin idag♥ Det var hennes katt han kört över. Den andra på ett halvår. Kajsa var väl väntat om man får uttrycka sej så. Hon var nämligen heldöv o hör ju då inte bilar eller var ju heller inte rädd för nåt efter som hon inte hörde.  Men nu får hon inte nån mer katt hon har haft 2 vita nu o bägga har blivit överkörda som sagt. Men de har ju en kvar MAJA!! Så hon är ju inte helt utan. Sen har ju mormor 3 och vi 2 så katter har hon ju runt sej vart hon än kommer.

Nä nu är det väl dags för frulle för Wille och mej. 
Ciao ciao.



Så här snygg kan man vara efter middag hos mormor!!! Hahaha mindre ren :P


Hemsk natt!

Jo det kan man lungt säga. Jag hoppas inte våra grannar vart vakna p.g.a oss!!! Men de får la sätta det på fakturan i så fall hahahaha. Vi la Wille strax efter 20.00 och han sov till 23.11 då vaknade han och var sååå ledsen. Ville inte ha något att dricka o ingen napp o inget var bra :S Så vi tog tempen men han hade mer under temp men han fick ligga mellan oss. Då tänkte vi då somnar han snart o vi slipper springa. MEN halv 3 hade han fortfarande inte somnat så då frågade jag om han ville ha välling ( tänkte det är ju lite varmt att dricka om han hade ont i halsen ) och det ville han. ( bra när de kan börja svara på saker o ting ) Sen somnade han och vaknade nu klockan 08.40 så vi är GANSKA trötta här idag. Men jag väntar på at VC ska ringa upp så får vi se vad de säger om man får komma eller om man får svaret VIRUS som alltid :P

Det var allt för nu ....Kram

Kalas igen

Japp ikväll eller nu typ om 5 minuter kommer Ninni och Emme och Micke och Jack hit o ska fira Kim. Najs!! Vi ska bjuda på kladdkaka o vaniljglass och en kaka. Kaffe och saft oxå såklart. Länge sen vi sågs känns det som och dessutom känns det som vi endast ses när nån fyller och det är trist men men vi säger bara hela tiden att vi ska skärpa oss alla men det blir inte av. SYND tycker jag iallefall!!!

Dagen har vart sådär.....Wille o jag har vart osams eller han har väl vart uttråkad o grinig så det hela handlade om att jag tog av honom mössan för det var ju väldigt varmt ute när vi skulle till stan. MEN det skulle jag inte ha gjort för herregud vilket liv det blev. Vi hann halv vägs in till Tornby innan han slutade :P Men sen var det lungt o vi åt lunch och när han sov efter det så shoppade jag lite:P.  Men oavsett hur osams vi vart eller hur tjurig han är så kan jag bara säga Jag Älskar Honom ♥  Han är min kille!!

Läskar er med en bild på vad vi ska bjuda på och så en bild på en arg Wille i bilen på väg till Tornby :P




Droppen och stan

Jo det blev droppen för oss idag. Men det var inte detsamma längre....... Jag tyckte jätte mycket om droppen tills Wille började på dagis o idag kändes det som att det var vilket som vi kunde vart hemma oxå han hade nog lekt mer då....men jag tyckte det var kul att få träffa Anna och Susanne igen o de mej verkade det som allefall eller oss kanske jag ska säga. Jag frågade även om det skulle bli julpyssel i år men det hade de nog inte funderat på ännu hahaha men nu skulle de väl det hoppas jag. För den kvällen var mysig. Wille lekte med Enya där så det var ju kul att han kände igen nån. Vi visste inte att de skulle vara där men det var de.

Efter droppen blev det hemfärd och lunch. Sen sov Wille i 2 timmar o jag slappade hahaha. Sen åt vi lite mellis och sen åkte vi till stan. Vi skulle lämna tillbaka ett par skor som inte passade Wille så bra som jag hoppats på. Sen gick vi till ikea o åt köttbullar och Kim kom oxå dit och åt. Sen blev det shopping på maxi innan vi åkte hem. Det har vart en bra dag. JA just det jag var även förbi på Blomsterlandet ( Gamla jobbet) Alltid kul att komma dit o prata lite skit. Man är alltid välkommen. Saknar dom faktiskt.

Nähä nu blir det TV en stund. Tyvärr ingen runda idag. Madde var ensam hemma med Alizia o jag vill inte gå själv i mörkret hihihi Får bli imorron istället.
Tack o hej!!

Hemma från dagis

Gomorron....
Jo Wille är idag hemma från dagis. MEN feber är helt borta :S Konstigt men det har vart så innan nångång, den kan komma fortare tillbax än man anar.

Men eftersom vi är uppe o redo så tror jag att vi ska åka ner till droppen en sväng det var mega länge sen vi var där. Så det kanske uppskattas eller så tycker han inte alls om det.

Hörs sen....


Födelsedags firande

Nu är vi hemma igen.

Igår åkte vi då ner till Vadstena för att fira Kim. När vi komner hade mamma redan förberett det mesta till maten. Typiskt henne för det skulle vi hjälpa till med när vi kom. Men men nu var det ju gjort. Vi skulle bjuda på Potatisgratäng o grillad kyckling o sallad o sås. Till efterrätt Chokladpudding o kaffe o kaka. Allt blev kanon gott och alla vart väldigt mätta. Så ja det vart lyckat helt enkelt. Kim fick presentkort o pengar så han var nöjd han oxå såklart. Klockan vart nog 23.30 innan gästerna gick hem o vi röjde såklart av innan vi la oss.

Wille knölade lite på natten han är sjuk :( Jag ska ringa VC imorron o hoppas vi får komma ner. 39,1 nu när vi skulle lägga honom o näsan forsar det snor ur o hostan ska vi inte prata om det rosslar långt ner i benen på honom. Hoppas det går snabbt över så han får gå till dagis snart igen :)

Vi åkte hem skapligt från mamma idag för Kim´s familj kom hit runt 15.00. Så då vart det fika med Prinsesstårta o bulle o kaka. Det var uppskattat.Han fick golfbollar o PUMA piké o pengar o blommor. Farfar fick vara lekledare inne i Willes rum med Saga o Wille. Han var så snygg med prinsess tiara på sej. Tyra fick låna Willes babygym med sej hem, hoppas hon gillar det.

Av Wille o mej fick pappa Kim i present en Puma T-shirt och Tiger Woods PGA tour 2009 till WII och presentkort på Stadium och en vit natur sten med texten Jag älskar dej!! Mycket uppskattat alltsammans.

Nu blir det Irene Huss o sen godnatt. Hej!




Städning....

Ja det var verkligen behövligt. Sen när man ska  iväg oxå idag till Vadstena är det skönt att ha det gjort o sen imorron när vi kommer hem så kommer Kim´s familj hit o firar honom o då slipper man ju tänka på det :)
Man känner att det är mindre katthår nu när Zelma inte finns mer o man"bara" har Zigge o Sonia kvar men saknaden är fortfarande stor av vår lilla Zelma.......




Nä nu är det dags för dusch o packning o sen dags att fara.

Till min kära kusin så var det så lite så det var inte svårt att hitta det du sökte♥

Ni får nu ha det så bra ( om det är nån som läser ) det ska vi ha iallefall.
Ciao ciao!!

Grattis i förskott på Födelsedagen Älskling♥
Grattis i förskott på Födelsedagen Pappa Önskar Wille♥


Ikea....igen :P

Idag igen tänker ni säkert ...men ja det ska jag. Wille o jag ska ha en hel dag med mormor o shoppa. Kul!! Nu ska jag väl göra mej iordning för rätt vad det är kan mamma stå i dörren o då är det bäst att vara klar. Wille är redo. Men lite däven, tror han ska bli sjuk igen han rosslar i bröstet o är lite hes. Vi får se vad det blir av det hela. Men han orkar nog stan idag hoppas vi annars får vi åka hem helt enkelt. Får väl rapportera om jag hittat nåt att shoppa senare.

Puss & Kram





Torsdag helt enkelt....

Ja vad ska jag skriva...... Lämnade Wille på dagis kl 09.00 o direkt efter det tog jag rundan med Madde o stavarna såklart. Nu har vi kommit hem o jag satte mej här o fördriver tiden en stund. Det är väl snart dags för en dusch o sen en sväng in till stan innan jag ska hämta Wille på dagis igen. Kim fyller ju år på söndag så jag ska väl fixa en eller två eller fem presenter till honom hahaha. Men han är som alla andra....vet ej vad han önskar sej så det gäller att man själv har bra fantasi.

Ikväll ska jag ju på V.I.P öppningen av Karlssons ute på city gross. Det ska bli kul. Det börjar klockan 18.00 och var väl slut 20.00. Spännande men samtidigt synd att det inte är jag som fick jobbet där. Men samtidigt spännande eftersom alla har inte blivit inbjudna som V.I.P fast de oxå sökt. För vi som blivit inbjudna är de som han vill spara ansökningarna från till framtida bruk vid jobb tillfällen som kanske dyker upp. Så vem vet kanske nån gång i framtiden.

Det var allt för nu.... Hej hej.




Hoppas jag hittar nåt nu som han vill ha hihihi.....

Arbetsförmedlingen

Ja där får man inte mycket hjälp.........
Jag har vart där idag men jag fick bara en ny handlingsplan som ser ut precis som den jag haft innan. Hon sa bara att du gör ett bra jobb och fortsätt så. Jag ville ju ha en praktik plats eftersom jag vill komma ut o få lite socialt umgänge mer än familj o släkt o vänner då :) men det fick man inte nån. Det var vissa regler o hur länge man hade vart arbetslös o herregud så det kunde man glömma :( inte så skoj jag som verkligen komma hemifrån o göra nåt. Men men jag kan ju inte ändra deras regler så jag får väl sitta här hemma o uggla.......ha ha. Nä vars jag håller mej ju lite sysselsatt med vattengympa o mina promenader.

Nu håller vi på att laga mat o sen ska jag åka in till IKEA o shoppa lite. Efter det blir det promenad o sen blir det väl Filip och Fredrik idag igen :)

See you later alligator :P

Vadstena

Japp då var vi hemma igen efter en underbar dag i Vadstena. Förrutom att Wille vaknade 06.15 så har dagen vart underbar. Jag slängde på barnkanalen till Wille o själv la jag mej på soffan o slummra :) Sen närmade sej klockan 9.00 o mamma skulle snart komma hem från jobbet o vi skulle få Rosie på förmiddagsfika. Så vi pallrade oss upp o fixade till oss så vi var klara till mamma dök upp. Då stack jag ner till stan o kolla om min ring var klar. JAAA det var den och den är kanon fin. ( Tycker jag iallefall ) o dom som sett den hittills. Sen ringde vi ner till syrran på jobbet o kolla om hon ville komma o äta lunch med oss o det ville hon självklart. Efter det däckade Wille o sov i 2 timmar och 10 minuter. Vi andra pratade om allt mellan himmel o jord o det är alltid skoj.( Hoppas Lasse överlever syrran så du inte blir änka ikväll  hahahaha.) När Wille vaknade blev det mellis o sen packade vi ihop oss o drog hemåt igen. Nu har vi vart i affären sen vi kom hem och ätit kvällsmat. Nu duschar Wille o sen är det läggdags. Jag ska nog gå en sväng o sen hem så Kim o jag kan kolla på Filip o Fredrik.

Imorron ska Wille vara lång dag på dagis eller allefall över mellis. Jag ska nämligen vara på Arbetsförmedlingen kl 13.30 o då får han vara längre. Men först på förmiddagen ska jag ju på vattengympa o jag skulle behöva köpa födelsedags present till min man, som fyller på söndag.  Jag hoppas hinna allt innan lördag då vi ska fira honom i Vadstena. Torsdag kväll ska jag nämligen på VIP inbjudan till Karlssons som öppnar på mobilia på Fredag. Det ska bli kul.
Nähä det var väl allt för nu...........








Bild på ringen kommer senare.

Promenad....

...fast utan stavar idag. Men det gick ju bra det oxå. Skönt med variation :)
Nu ska jag fota grejer till tradera. Så jag förhoppningsvis hinner med att lägga ut dom innan jag åker. Hej så länge!


Godmorgon

Vaknade 06.56 av att Wille ropade på maammmaa maammmaa!!!! Inte jätte pigg just då men det är ju bara att kliva upp o hämta honom :) Han låg still i Kims säng till strax innan 07.30 då ville han se på " bompa " Så vi gick upp o nu sitter han där o tittar på Bygg bob som han säger haha!!! Jag tänkte då att jag kunde blogga lite innan frulle!!

Igår eftermiddag grillade vi korv o satt ute på altanen o åt för det vart ju kanon väder fram på dagen.  Sen kom min syster med familj o skulle kolla på byxor i Paken till Elin. Så det var bara att åka dit o hjälpa till med det. Elin ville att MOSTER skulle vara med när hon provade byxor o jag ställer ju självklart upp på vår lilla Nöpp!!! Haha De följde med oss hem o fikade innnan de åkte hemåt.

Vi ska ses även idag. Vi ska träffas i Motala runt 14.30. Wille och Elin har fått presentkort på brio butiken för att deras teckningar kom med i Motala/Vadstena tidningen. Mormor är ju snäll o skickar in deras snygga konst till Kluddis där o kommer man med i tidningen så kommer det antingen en 20- lapp hem eller ett presentkort på 50 kronor på briobutiken. Så de ska handla sej nåt för dom som sagt. Blir väl att mammorna får lägga till lite men ändå:) Har oxå ett par andra ärenden. Sen blir det säkert fika på kondis innan vi åker hem till Vadstena igen. Vi ska följa med o sova hos mamma, Wille och jag. Hoppas jag kan hämta ut min ring jag beställt från guldaffären i Vadstena oxå när vi ändå är nere. För er som inte vet så har jag sålt mycket av mitt guld jag hade o gjort en ring av det. Bild kan ju komma bara jag fått den :) Willes namn o födelsedatum är graverat på utsidan/kanten på den. Svårt att förklara ( hoppas det blev bra iallefall ).

Nähä dags för frulle o sen iväg till dagis.
Kram så länge :)



Pyjamas killen!!

Tack...

...för promenaden den behövde jag!!!

Gårdagen och today :)

Igår........
Jo Wille var ledig från dagis. Så jag tänkte eftersom vi ändå var uppe med tuppen så kan vi ta en hel dag i city. Så efter frulle o påklädning så satte vi oss i bilen o åkte in mot stan. Vi hann typ till tornby då fick jag sms från Madde. Hon undra vart vi var o om vi skulle göra sällskap. Japp självklart blev svaret o vi möttes upp på kappahl. Vi var båda på jakt efter vinter vantar o mössor till Wille och Alizia alias Piff o Puff :) Kan säga att vi kom hem utan båda två. Haha!!  Vi lunchade o Wille somnade som en stock efter det så vi hann med lite fler affärer under den tiden. Wille o jag åkte tidigare då Madde skulle hämta sin man från jobbet.

Kvällen kom o runt 19.00 kom min mamma o Elin ( Willes kusin ). Kim o jag hade hemmagjord pizza färdig tills dess så vi åt o sen kollade vi på Jönssonligen spelar högt, Elins val hihi. Sen blev det snart läggdags då klockan var ställd på 04.30. Kim o jag skulle ju stå på loppis i Norrköping idag så det har vi gjort. Det har sin lilla charm. Vi tjänade ihop 1500 spänn på sånt vi igentligen skulle slänga på tippen. Skit bra extra pengar!!!!

En bild på våran lilla plutt för han har Namnsdag idag.



Sture står det i almanackan idag o det heter han i tredje namn efter sin gammel farfar.
2 dagar gammal på kortet :) känns som alldeles för länge sen.

Han fick ju självklart namnsdags present o det blev duplo Byggare bob. Denna fick han:


Det var nog allt just nu.........
Nu blir det promenad med Stavar o Madde.
Tjing tjing....


I love it!!


Dagis o stavgång

Har lämnat Wille på dagis o sen blev det rundan med stavarna o grannen. Nu har jag ätit frukost och ska hoppa in i duschen. Sen bär det nog av till Uteliv på platensgatan för de är återförsäljare av reima tec. Tänkte att det är lika bra att shoppa klart vinter outfiten det saknas ju vantar o mössa. Hoppas jag hittar nåt som passar overallen:)
hörs senare. Kram


Kvällen....

Blev självklart stavgång när grannen frågade. Jag hade ju i och för sej redan motionert idag på vattengympan men jag behöver ju röra på mej så jag klädde på mej o tog stavarna o gick. Skönt var det men lite blött då det regnade ute:)
Nu har Kim o jag suttit och satt in 1100 bilder i album som vi framkallade för flera månader sen. Så det var på tiden de kom in i album nu. Nu sitter jag o snackar lite skit med grannen på msn men det är väl snart dags för SATC på tv. Sen sängen efter det. Kram alla läsare!!!





Vattengympa!

Japp nu är jag igång igen med vattengympan. Det var lika skoj som sist jag var där. Förra terminen var jag ingen gång men terminen innan det så var jag alla gånger:) I like it!!!
Skönt att varva stavgången med nåt annat oxå. Det är jag o alla ljungsbros pensionärer som går på Onsdag förmiddagen haha. Men vad gör det kul att se de gamla kämpa järnet i bassängen.
Ska laga mej lite lunch nu o sen är det snart dags att hämta Wille på dagis.
 

Hej så länge!


En dag hos Willes mormor

Wille o jag åkte hemifrån vid 09.30 cirka. Vi tog vägen om Motala o gick på kondis o fika. Vilket Wille gillade mycket.



Sen fortsatte vi ner till Vadstena.

Vi åkte ner till stan för jag skulle kolla på overall till Wille. Jag hittade en reima som jag ville ha så den fick det bli. Jag är nöjd, o lite fattigare men vad gör det Wille fryser inte o snygg blir han oxå :)



Vi fick lunch hos mamma o efter det var det ju dags för middags luren för Wille.
Mamma o jag pratade lite o sen vaknade Wille efter 1 timme o 30 minuter.
Vi tog lite mellis. Sen vart det Byggare Bob på dvd.





Sen badade Wille efter det o vi fick kvällsmat. Bra att vara hos mamma ibland. Vi älskar dej!!

Wille med mormor.




Bus i badet!



Sen blev det hemfärd för Wille och mej.
Tack för en bra dag mormor.

Hej!


Trevlig eftermiddag

När Kim kom hem från jobbet så blev det inte att ta det lungt hemma. Vi tog båda bilarna o åkte till IKEA. Vi har vart på G länge o köpa nya hallmöbler o nu blev det av. När vi gifte oss i april fick vi presentkort på ikea på 5000 kr av Kim´s mamma o pappa. Nu var det dags att sätta sprätt på dom :) Idag fanns allt hemma som vi skulle ha. Nu återstår att se när vi orkar röja ur det gamla o fixa till det nya. Men snyggt kommer det bli hoppas jag när det är klart. Annars idag... jo det blev mer än dammsugning jag dammade o torkade överallt o skurade badrummet så nu är det snyggt o fint här hemma igen. Skööönt!!!! Wille har vart på bra humör så eftermiddagen har vart trevlig. Nä nu blir det film med mannen innan det är läggdags. Kram på er........


Bilder på det vi köpte som kommer bli såå snyggt i hallen.....






Måndag

Lämnade Wille på dagis vid 09.00 och direkt ut med stavarna med Madde efter det. Var länge sen vi gick ihop på dagen men idag var hon ledig. Sen blev det frukost för min del när jag kom hem o nu tänkte jag ta ett varv med dammsugaren o damma av lite. Hörs sen!


Söndagen

Wille vaknade o var skit pigg såklart klockan 07.00. Kim och jag var ju då mindre pigga hehe. Men är man småbarnsförälder så är man det är ju bara att pallra sej upp. Men sen ser man vad det är för väder ute så blir man ännu mindre pigg tyvärr. Efter vi käkat frulle så bestämdes det att vi sticker en sväng till Motala innan vi fortsätter ner mot Vadstena. Vi åkte o hämtade upp min mamma o fortsatte sen till min syster med familj. Där blev det fika o Wille hjälpte moster i trädgården o slänga äpplen o plocka lite pinnar o så. Det gillade han. Jag o Kim o Andreas spelade UNO med Elin men det slutade med att hon ville inte vara med för hon hade mest kort på hand o ville inte förlora hahaha sämsta förloraren jag känner. Sen ville min syster ha hjälp med att rensa Elins garderob o då vet de vem de ska fråga. Jag är EXPERT på att rensa. Det blev en hel sopsäck till myrorna bra va!!?? Sen åkte vi hem till mamma o där stekte vi korv o kokade makaroner till Wille o vi andra åt stekt korv med bröd. Sen lekte vi lite o sen var det dags för hemfärd. Nu har vi vart hemma en stund o packat in lite grejer. Nu är det läggdags men vi höres snart igen. 
En bild på Kusin Elin o Wille kommer här oxå....
Nyvakna efter att ha sovit över hos mormor.






Kan man.....

Kan man alltid vara på topp??? Det är den andra frågan idag.......

Varför......

Varför tar man illa vid sej fast man inte alltid behöver..............
Det är min fråga idag. Men jag antar att det inte finns nåt bra svar.


Det blev stavning....

Är tillbaka hemma efter 40 minuters stavgång. Trodde jag skulle tycka det var jobbigt idag efter som jag är förkyld men det gick kanon o det var nog nyttigt med all frisk luft. Rensade nog ut lite baciller tror jag.....eller vad tror ni??


Stavar ger dubbelt så bra motion

Många gör det redan, men kanske är det dags för fler att ta med stavarna ut på motionsturen. Nordic walking är träning som är lika effektiv som den är lätt att komma i gång med.



Det var allt för idag.


Snabbis på Ikano

När Kim kommit hem från jobbet så diskuterades den stor frågan igen : Vad ska vi äta??? Varje dag typ är det den stora frågan hehe. Men till slut så kom vi fram till att vi kunde käka nåt på Ikano efter som jag ändå ville in dit o kolla på skor till Wille. Så fick det bli o vi åt gott på Linds. Skor hittade vi till Wille men de fanns ej i hans storlek så imorron får det bli en sväng in till Kalle P i stan o shoppa dom där istället. Nu har vi precis gjort Wille klar för natten men han får vara uppe leka en stund han är pigg än han sov ju till nästan halv fyra idag på dagen. Jag hittade mej 2 nya tröjor jätte snygga. En ljusgrå o en mörkare grå. Nu väntar jag på svar från " högerstav " om vi ska ut på en runda. Det var väl allt för idag.
Hej hej!!!

Marknad i Adelöv och lek hos Enya

Igår förmiddag åkte mamma o jag o Wille till Adelöv på marknad. Det var en fin marknad. Hade inte så mycket skräp som andra marknader kan bjuda på ( tex. Ljungsbromarknad ) I och för sig köpte jag bara 4 par strumpor åt Wille. Men det var mysigt o väldigt trevligt ändå. Mammas arbetskamrat var oxå med Rosie, och hon köpte Wille en fin traktor. Wille åt direkt när vi kom dit o sen slocknade han och vaknade inte förrens det var dags för hemfärd :) När vi kom hem vart det mat hos mamma o sen tittade Wille på "bompa" som han säger o sen badade han o sen blev det hemfärd o han somnade som en stock i bilen, och han sov länge idag ända tills klockan 08.00 då hörde jag nån som ropade : Maaaammmmaaaa. Kul att vakna till !!


Efter frukost o lite lek så bestämde jag att det blir ingen resa till stan som jag hade planerat först. Så istället tog Wille o jag bilen o åkte till Evelina o Enya o lekte i ett par timmar. De blir så glada att se varann. Det är kul att se för oss föräldrar:) Barnen lekte o Evelina o jag pratade om lite allt möjligt. Om underliga personer hihi och om marknader o annat smått o gott :) Wille kom sen på en rolig lek tyckte han iallefall o det var att gå med en kundkorg i miniatyr på skallen. Han var mycket söt o Enya fick oxå testa den men inga längre stunder den var bara hans tyckte han. Sen bar det av hemåt för lite käk det blev potatismos o stekt korv idag. Sen blev det vagnen o ut på altanen för att sova o där ligger han nu o sover så sött. Och jag måste väl ta tag i disken som blev efter maten.  Tack o hej för denna gången...

Ett par bilder innan disken....





Förkylt....

Sitter här hemma snorar o tycker självklart synd om mej själv :P Inte för att jag är förkyld eller det beror ju på .......Vattengympan började idag o så är man så jädra hängig o hostig o snorig så man bara inte kan gå på den. Men det kommer ju fler gånger håller ju på nu varje vecka fram till jul.
Annars då......
Jo Wille o jag ska åka till mamma idag o sova tills imorron för då bär det av på marknad i Adelöv. Jag har inte vart där sen jag var typ 8 år =) Ligger mellan Tranås och Gränna om jag minns rätt. Kanske finns nåt skoj att shoppa. Så imorron har Wille ledigt ifrån dagís o ska på sin fjärde marknad på 1,5 år hihihi. Nä nu är det dags för en dusch så kanske men piggnar till något. Sen är det ju dags o packa o hämta Wille på dagis sen åker vi. Lämnar rapport om marknaden var nåt att ha när vi kommit hem. Hej så länge....

Nåt jag hittade.....

När du ser detta är du utmanad! Kopiera den här texten!


Var det en tjej eller kille som ringde dig senast?
Min man

Vad står det i ditt femte sms?
Gör inte så mycket slappar i soffan! Nä inget party blev det! Gör ni då?

Vem ringde dig senast?
Kim

Vad ville denne?
Kolla hur det gick att lämna Wille på dagis och hur jag mådde.

Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
Den här...



Vilket språk är din mobil på?
Självklart svenska!!

Hur många sms har du i din inkorg?
27

Vad står det i ditt översta sms och vem är det från?
Från Ninni: Kanon Bye bye! Kram

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det från?
Det är ett mms o det är från Kim o det innehåller en bild på Wille

Hur många sms har du i kategorin "skickat"?
58

Vem är din 13e kontakt?
Emil min kusins sambo!!

Är din 20e kontakt en av dina bästa vänner?
Nä det är förinlagt horoskop:)

Ogillar du nr 5?
nja det kan vara bra med bilbärgning.....

Har du varit ihop med nr 1?
Nope

Vad har din mobil för färg?
Tror den går under färgen "koppar"

Vad tycker du om kontakt 8?
Jo då BVC gillar vi =)

Slutligen, var detta test ett av de roligaste?
Nä det kan jag inte påstå...

Dagen.....

Fortlöpte så att jag åkte in till stan. Där åkte jag först o mötte min man. Trevligt....... Sen ringde Madde o vi bestämde träff vid en parkering. Sen bar det av in på Kappahl där hittade jag 3 par tumvantar stickade till Wille o en ny mössa med döskalle på såklart. Sen blev det HM men fortfarande hade de inte fått hem några vinteroveraller typiskt. Men då blev det en cars tröja o ett par mjukis byxor till honom istället. Som om han behövde det nä men han fick det ändå hihihi. Vi mötte upp Kim vid Åhlens o där käkade vi dagens. Dét var gott. Sen åkte jag hem o fick ju inte hämta Wille förrens runt 15.00 idag pga. att fotografen var o tog foto till skolkatalogen. Sen var vi ute o lekte på gården o sen blev det matlagning o nu sitter min lilla kille i badet o ska strax få välling o gå o lägga sej. Jag ska ta en runda med mina kamrater stavarna o Madde. En liten bild av min lilla kille bjuder jag på........... Ha det bra!!


Snart dags för dagis

Hinner nog med ett litet inlägg innan det är dags.......
Wille är på bra humör o förkylningen o febern har lagt sej. Det är skönt. Men nu börjar jag känna va nåt istället hmm typiskt men så är det ju när man har barn. Nu packar Wille sin Dagis väska själv eller allefall ser han till att Råttorna kommer med. Det är då för er som inte vet råttorna från filmen Råttatoui de har han när han ska sova. He loves them :)
När Wille är på dagis ska jag faktiskt inte gå idag med mina stavar utan jag ska åka in till stan o köpa mej nya Walking skor de är utslitna kan man säga har haft dom sen 2006!!!!
Ha dé.........

RSS 2.0